بایسته‌های برنامه‌های فرهنگی در حوزه مهدویت
کد خبر: 4058110
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۷:۵۸

بایسته‌های برنامه‌های فرهنگی در حوزه مهدویت

امام‌جمعه یزد با بیان اینکه برنامه‌های فرهنگی در حوزه مهدویت باید کارشناسانه باشد، گفت: از هرگونه ایجاد شبهه و تنش بین اقوام و مذاهب جلوگیری شده و از تعابیری که ممکن است دچار حساسیت شود استفاده نشود.

لزوم توجه به محتوای فعالیت‌های فرهنگی و چگونگی انتقال آن به جوانانبه گزارش ایکنا از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه یزد، 28 اردیبهشت ماه در نشست شورای سیاستگذاری و پشتیبانی فعالیت‌های مهدوی استان اظهار کرد: توجه به محتوای فعالیت‌های فرهنگی و چگونگی انتقال آن به جوانان باید در اولویت کارها قرار گیرد. اگر قراراست برنامه‌ای برنامه‌ریزی و اجرا شود باید خلاقیت در آن پدیدار باشد.

امام‌جمعه یزد افزود: برنامه‌های فرهنگی و خصوصاً مهدوی باید کارشناسانه باشد و  از هرگونه ایجاد شبهه و تنش بین اقوام و مذاهب جلوگیری شده و از تعابیری که ممکن است دچار حساسیت شود، استفاده نشود.

محمود رستگاری، دبیر شورای سیاستگذاری و پشتیبانی فعالیت‌های مهدوی استان نیز به ارائه فعالیت‌های بنیاد و دستور کار جلسه از جمله گزارش برنامه‌های نیمه شعبان 1400 و رمضان 1401، تقدیر از عوامل اجرایی همایش تعلیم و تربیت مهدوی، بررسی طرح نمایشگاه ذخیره طلایی و برنامه‌های جانبی، بررسی طرح اردوهای مددجویان کمیته امداد پرداخت.

مدیر بنیاد مهدی موعود(عج) استان یزد گفت: در سال گذشته و با بهتر شدن شرایط کرونا پس از دو سال مراسم‌ها و برنامه‌های نیمه شعبان به صورت حضوری و با استقبال مردم برگزار شد. از تمام دستگاه‌ها و نهاد‌های فرهنگی که در برگزاری این مراسم‌ها تلاش کردند تشکر و قدردانی می‌کنیم.

وی بیان کرد: صدا و سیما در انعکاس و تبلیغ برنامه‌ها نقش به سزایی داشت، در نیمه شعبان 1400 اختتامیه همایش تعلیم و تربیت مهدوی به صورت حضوری و با استقبال خوب برگزار شد، سخنرانی ائمه جمعه با موضوعات مهدوی، برگزاری احیا نیمه شعبان پس از دو سال، غرفه‌های پرسش و پاسخ مهدوی در محل برگزاری نماز جمعه، تولید ویژه برنامه‌های به افق بهشت، و اما امشب، آینه ذکر، در انتظار آفتاب، زندگی سلام، ساعت عاشقی، ترمه و ترنج و باغ بهار در صدا و سیما با محوریت امام عصر(عج)، جشن بزرگ در انتظار آفتاب با حضور مدعوین مطرح کشوری در امامزاده سید جعفر محمد یزد، پیاده راه ولیعصر، جشن محله اسکان، سه شنبه‌های مهدوی در خیابان پاسداران، برنامه‌های آموزش و پرورش در بستر شبکه شاد، تولید سرود به یاد تو از جمله برنامه‌های برگزار شده در دهه مهدویت در سطح استان بود.

حمید رستگاری، معاون آموزش بنیاد مهدی موعود(عج) یزد نیز در این نشست بیان کرد: مسابقه جرعه مهدوی که در دو سال کرونا 5 مرحله به صورت آزمون الکترونیکی برگزار شده است، مرحله پنجم آن همزمان با نیمه شعبان 1400 با 900 نفر شرکت کننده برگزار شد، که 319 نفر توانستند پاسخ کاملی ارائه کنند و از این نفرات 30 نفر به قید قرعه برنده جایزه 5 میلیون ریالی شدند.

وی افزود: مسابقه پیامکی سفره افتتاح با محوریت متن و ترجمه دعای شریف افتتاح از 13 تا 23 رمضان برگزار شد. با وجود برگزاری این مسابقه در سطح استان یزد استقبال گسترده‌ای صورت گرفت، این مسابقه 2400 نفر شرکت‌کننده داشت که 1700 نفر جواب کامل دادند و به قید قرعه 5 نفر برگزیده شدند که کارت هدیه 2 میلیون ریالی به این افراد اهدا خواهد شد.

زارع، فعال فرهنگی با اشاره به اجرای ویژه برنامه «ذخیره طلایی» گفت: این طرح و این نمایشگاه شامل 14 غرفه است که سیر مهدویت را به صورت سمعی و بصری و کاملاً هنری به مخاطب نشان می‌دهد. در این طرح بنا بر این بوده است که از تجربه دیگر شهرها و خلاقیت اعضا گروه استفاده شود تا یک طرح به روز و جامعی برای این برنامه داشته باشیم، این طرح با همکاری حدود هشت نفر از جوانان انقلابی و به صورت خودجوش برای زمان قربان تا غدیر برنامه‌ریزی شده است و امیدواریم با همراهی دستگاه‌های مختلف این نمایشگاه به خوبی برگزار شود و مورد قبول حضرت ولیعصر(عج) قرار گیرد.

محمد شجاعان، مدیر کل کمیته امداد استان یزد نیز در این نشست به ارائه طرح آموزش‌های اشتغال‌زایی برای دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد پرداخت و افزود: حدود 11 هزار نفر دانش آموز تحت پوشش کمیته امداد استان هستند که بنا داریم بعد از دوسال کرونایی 2500 نفر از این دانش‌آموزان را به قم و جمکران اعزام کنیم و این دوره‌های شغلی و فرهنگی را در این اردو و به صورت متمرکز برگزار کنیم.

انتهای پیام
captcha