شبکه‌سازی گفتمان فاطمی در کشور اجرایی می‌شود
کد خبر: 4088560
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۲

شبکه‌سازی گفتمان فاطمی در کشور اجرایی می‌شود

رئیس سازمان نشر آثار و حفظ مشارکت زنان در دفاع‌ مقدس از اجرای شبکه‌سازی گفتمان فاطمی در سطح کشور با هدف اشاعه سیره فاطمی خبر داد.

مریم مجتهدزاده لاریجانی، رئیس سازمان نشر آثار و حفظ مشارکت زنان در دفاع‌مقدسبه گزارش ایکنا از یزد، مریم مجتهدزاده لاریجانی، رئیس سازمان نشر آثار و حفظ مشارکت زنان در دفاع‌مقدس، 6 مهرماه در نشست نخبگان و فعالان فرهنگی جامعه زنان استان یزد، هشت سال دفاع مقدس را مدل موفقی دانست که سبک زندگی اسلامی را به عالی‌ترین شکل ممکن به نمایش گذاشت.

وی ادامه داد: بازسازی آن دوران به عنوان دوران یک سبک زندگی جهادی و اسلامی، برای همه کسانی که در این مملکت هستند و قصد مقابله با هجمه‌های دشمن دارند، واجب است.

رئیس سازمان نشر آثار و حفظ مشارکت زنان در دفاع‌ مقدس با بیان این که امروز زنده نگه داشتن یاد شهدا به مراتب ارزش بیشتری از خود شهدا دارد گفت: آسیب‌های فراوانی از نظر اجتماعی در کشور متحمل شده و جان‌های زیادی را از دست دادیم ولی باور داریم اگر به خدا ایمان داشته باشیم، همه مشکلات حل می‌شود.

وی با یادآوری نقش زنان در دفاع مقدس گفت: دوران دفاع مقدس ارائه دهنده مدل موفقی از زن بود به نحوی که زن دوران مقدس، زنی بود که در عین مادر یا همسر بودن، در صحنه‌های اجتماعی و سیاسی نقش‌آفرینی می‌کرد.

بهترین روش جذب نسل جوان

مجتهدزاده لاریجانی بر جهاد تبیین در بین جوانان تأکید و بیان کرد: نباید این سرمایه‌های انسانی کشورمان را به حال خود رها کنیم و یکی از بهترین روش‌ها برای جذب این نسل، شهدا و کلام نافذ خانواده شهدا است.

مجتهدزاده لاریجانی افزود: اگر غفلت کنیم، این انقلاب و نظام غارت خواهد شد و دشمن تمام هستی ما را به یغما خواهد برد لذا پیام شهدا که هوشمندی در لحظه است را باید مورد اهتمام داشته باشیم. جوانان سرشار از انرژی هستند ولی به خوبی از این انرژی‌ها در جای مثبت استفاده نکرده‌ایم و اکنون دشمن برای منافع خودش از انرژی جوانان ما استفاده می‌کند.

مجتهدزاده با اشاره به دغدغه‌های مقام معظم رهبری در زمینه اشاعه سیره فاطمی، از اجرای شبکه‌سازی گفتمان فاطمی در کشور خبر داد و گفت: یکی از فعالیت‌های این سازمان گفتمان‌سازی فاطمی است تا در رابطه با گفتمان فاطمی نقش زنان‌ در پیدایش و استمرار انقلاب اسلامی مشخص شود.

فاطمه علمداری، مسئول طرح گفتمان فاطمی نیز در این نشست گفت: علی رغم اینکه در جامعه زهرایی زندگی می‌کنیم، اما آگاهی عامه مردم از شخصیت زهرا (س)‌و سبک زندگی ایشان بسیار پایین است و باعث شده زندگی و رفتارهایی که از بانوان جامعه مورد انتظار است با روش زندگی ایشان تفاوت ویژه‌ای داشته باشد.

تبدیل گفتمان فاطمی به سیره زندگی 

علمداری افزود: گفتمان فاطمی براساس بیانیه گام دوم انقلاب، نقش زنان در فرایند تمدن نوین اسلامی، همگرایی فعالان و سازمان‌های فرهنگی و تحقق این رویکردها در کشور آغاز شده است و لذا در گفتمان فاطمی می‌خواهیم سرمشق­­، سیره و ‌منش حضرت فاطمه زهرا (س) اشاعه یابد و برای اینکه گفتمان فاطمی تبدیل به سیره زندگی شود، باید تلاش کنیم.

وی ادامه داد: در گفتمان فاطمی سه فرایند و مرحله در نظر گرفته شده که جریان‌سازی اجتماعی جوانان، از آن جمله است و سپس معرفت فاطمی گسترش داده شده و هم تعمیق ببخشیم و بعد از اینکه معرفت فاطمی گسترش یافت، تعمیم رفتار شده و در مرحله آخر سفیران فاطمی شناسایی می‌شوند و لذا شبکه‌سازی صوت می‌گیرد بدین نحو که این گفتمان خانه به خانه بیان و ارائه شود.

علمداری با اشاره به اینکه این برنامه با هیچ فعالیت و یا هیچ سازمان و اداره‌ای که در حوزه فرهنگ فعالیت دارند، تداخلی ندارد گفت: این گفتمان دخل و تصرفی در برنامه‌های این نهادها ندارد بلکه با حفظ استقلال شبکه‌ها، برنامه مشترکی با دیگر ارگان‌ها خواهیم داشت و به نحوی تقسیم کار در این برنامه مشترک صورت می‌گیرد  تا محصول مشترک و هدفمندی ارائه شود.

وی با اشاره به اینکه حوزه فرهنگ بسیار وسیع و جای کار بسیار است بیان کرد: اگر برنامه مشترک با تقسیم کار داشته باشیم، قطعاً موفق خواهیم شد.

علمداری با اشاره به استعدادیابی در حوزه هنر نیز گفت: در این زمینه قصد داریم با روش هنر گفتمان فاطمی را ترویج داده و در قالب آموزش‌های مختلف به هدف مهم این گفتمان دست یابیم.

انتهای پیام
captcha