به گزارش ایکنا از یزد به نقل از روابطدانشگاه علوم پزشکی، مژگان خوشبین، کارشناس تغذیه اظهار کرد: عملکرد سیستم ایمنی بدن نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای تنفسی و بیماریهای زمینهای مانند دیابت، بیماریهای کلیوی و قلبی و سوء تغذیه دارد و خوراکیهای نامناسب در ابتلا به ویروس کرونا موثر هستند.
وی افزود: در هر شرایط و گروه سنی، به طور روزانه با مصرف چهار واحد میوه و چهار واحد سبزی مانند، نارنج، لیموترش، انواع مرکبات، فلفل سبز و سبزیجات میتوان مقاومت بدن را بالا برد.
خوشبین با اشاره به اهمیت روی، آهن و ویتامین آ در تقویت سیستم ایمنی بدن گفت: مصرف انواع مغزیجات مانند گردو، بادام، سبزیجات با برگهای تیره و کدو حلویی به عنوان دسر و سوپ نقش بسزایی در جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا دارد.
وی ادامه داد: از مصرف سوسیس، کالباس، انواع فست فود، غذاهای چرب، غذاهایی که خوب پخته نشده مثل تخم مرغ عسلی و نیمرو و کبابهایی که مغز پخت نشده اند، انواع شیرینی جات و روغنهای جامد خودداری شود.
این کارشناس تغذیه بیان کرد: اگر براساس گفته سازمان بهداشت جهانی از همه گروههای موادغذایی استفاده کنیم به مکمل نیازی نداریم ولی استفاده از مولتی ویتامین در این حالت مشکلی ندارد اما بیشتر بر پیشگیری تاکید داریم و مصرف مکملهای حاوی پروبیوتیک همانند ماستهای پروبیوتیک، دوغ کفیر پاستوریزه و ویتامین دی را توصیه میکنیم.
وی تصریح کرد: بادام، بادام زمینی، فندق، روغن آفتابگردان، ذرت و سویا که شامل ویتامین E هستند در تقویت سیستم ایمنی نقش دارند و همچنین استفاده از پروتئینها مانند گوشت پخته شده، تخم مرغ و حبوبات نیز برای جلوگیری از ابتلا به کرونا مفید هستند.
این متخصص تغذیه افزود: با نوشیدن کافی آب و مایعات گرم، دهان را مرطوب نگه داشته تا این شرایط کرونایی را به سلامتی پشت سر بگذاریم.
خوشبین به مبتلایان به کرونا ویروس توصیه کرد: به دلیل ضعف در زمان بیماری، انواع حبوبات، سبزیجات، کدو حلوایی و مواد غذایی پروتئین دار را مصرف کنند.
وی با اشاره به مصرف مایعات گرم در زمان بیماری تاکید کرد: بیماران به دلیل مشکلات تنفسی از مصرف انواع ادویه جات و سرخ کردنیها پرهیز کنند.
انتهای پیام