آزادی 28 زندانی جرائم مالی غیرعمد در یزد با کمک وقف
کد خبر: 3930426
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۱

آزادی 28 زندانی جرائم مالی غیرعمد در یزد با کمک وقف

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد از آزادی 28 زندانی جرائم مالی غیرعمد توسط اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان یزد به صورت مستقل یا با همکاری سایر دستگاه‌ها خبر داد.

آزادی 28 زندانی جرائم مالی غیرعمد در یزد با کمک وقفبه گزارش ایکنا از یزد، حجت‌الاسلام حسین زارع‌زاده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد 29 مهرماه در دیدار با آیت‌الله ناصری، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد به مناسبت دهه وقف با اشاره به رویکرد جدید اوقاف و امور خیریه اظهار کرد: امور خیریه فعال‌تر از قبل در حال پیگیری است و بخش قابل توجهی از این امور در مراکز افق انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: در سطح استان‌ها مراکز فرهنگی، اجتماعی و قرآنی با عنوان مراکز افق راه‌اندازی شده که این مراکز در ایام مختلف به ویژه در زمان شیوع کرونا، برکات مختلفی برای مردم داشته‌اند به نحوی که از ابتدای سال جاری تاکنون، 3 میلیارد تومان به معیشت مردم از طریق این مراکز با مشارکت خیران کمک شد.

زارع‌زاده از تولید و توزیع ماسک و گان در امامزادگان و توزیع مقادیر قابل توجهی مواد ضدعفونی کننده بین مردم خبر داد و با اشاره به اینکه بخشی از مستاجران وقف به دلیل شیوع کرونا و رکود در کسب و کار متضرر شده‌اند افزود: مجوز بخشودگی دو ماه اجاره عرصه و عیان موقوفات برای مستاجران وقف صادر شد.

وی همچنین از آزادی 28 زندانی جرائم مالی غیرعمد توسط اداره کل اوقاف و امور خیریه استان یزد به صورت مستقل یا با همکاری سایر دستگاه‌ها خبر داد.

زارع‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر رسیدگی و سرمایه‌گذاری بر موقوفات استان یزد به منظور بهره‌وری بیشتر و درآمدزا کردن آنها به منظور عمل به نیت واقفان عنوان کرد: اگر روی برخی موقوفات منفعتی در استان یزد سرمایه‌گذاری شود، می‌توانیم نیازهای حوزه دین را به راحتی پوشش دهیم.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد ادامه داد: اگر روی موقوفه تاجر تهرانی سرمایه‌گذاری انجام شود، این موقوفه به تنهایی می‌تواند حوزه‌های علمیه یزد را به لحاظ مالی تامین و اداره کند.

وی تصریح کرد: متاسفانه اکنون هجمه‌ای علیه وقف به راه افتاده و عده ای بدون اطلاع و آگاهی، وقف را به دلیل انجام فعالیت اقتصادی، متهم می‌کنند در حالی که اگر موقوفات درآمدزا شوند، هم به نیت واقف عمل می‌شود و هم به نفع مردم و جامعه است.

زارع‌زاده با اشاره به بررسی 13 موقوفه در یزد و سرمایه‌گذاری که روی آنها انجام شده است، افزود: میزان درآمد این موقوفات با سرمایه گذاری بخش خصوصی، 13 برابر شده است به عنوان مثال موقوفه‌ای که در بلوار آیت‌الله طالقانی وجود دارد، با سرمایه‌گذاری 60 میلیارد تومانی از موقوفات سایر استان‌ها، درآمدزا می‌شود و می‌تواند نیازهای مالی 50 مسجد را پوشش دهد در حالی که نیت واقف، تامین هزینه امام جماعت یک مسجد بوده است.

وی همچنین با انتقاد از عملکرد برخی متصرفان وقف عنوان کرد: برخی متصرفان وقف گاهی 40 سال زمین موقوفه را به حال خود رها کرده‌اند و اگر اوقاف سراغ زمین برود، معترض می‌شوند و می‌گویند یک سوم قیمت زمین دسترنج ما است و حتی در مواردی این دسترنج را خرید و فروش می‌کنند.

زارع‌زاده بر لزوم نیاز به حمایت نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد و ائمه جمعه شهرستان‌های استان برای توانمند و درآمدزا کردن موقوفات تاکید کرد و گفت: بر اساس سیاست‌گذاری جدید سازمان اوقاف، حمایت جدی از حوزه‌های علمیه استان و کشور مطرح است و هم طلاب و هم روحانیون مستقر مورد حمایت اوقاف قرار خواهند گرفت.

وی اظهار امیدواری کرد: درآمد موقوفات به جایی برسد که اداره کل اوقاف و امور خیریه استان یزد بتواند بدون نیاز به حمایت سایر دستگاه‌ها، حوزه فرهنگ دینی را به طور کامل زیرپوشش قرار دهد.

انتهای پیام
captcha