کد خبر: 3998216
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۳

یادواره «لشکر فرشتگان» در یزد برگزار می‌شود

معاون امور بانوان اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان استان یزد از برگزاری هشتمین دوره پاسداشت زنان مجاهد مسلمان با عنوان «لشکر فرشتگان» خبر داد.

یادواره «لشکر فرشتگان» در یزد برگزار می‌شودبه گزارش ایکنا از یزد، فاطمه گل‌ورد زاده، معاون امور بانوان اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان استان یزد، امروز، 27 شهریورماه در جمع خبرنگاران از برگزاری هشتمین دوره پاسداشت زنان مجاهد مسلمان با عنوان «لشکر فرشتگان» خبر داد و اظهار کرد: این مراسم با هدف تجلیل از بانوان مجاهد، ایثارگر و مادران و همسران شهید برای هشتمین سال متوالی با شعار «ما از نسل مادریم، فرشته و مجاهدیم» از سوی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان برگزار می‌شود.
 
وی افزود: این یادواره ویژه بانوان و از ساعت 17 الی 19 روز یکشنبه، 28 شهریورماه در سالن فرهنگ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان واقع در بلوار دانشجو برگزار خواهد شد.
 
معاون امور بانوان اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان استان یزد با بیان اینکه این برنامه با محوریت دانش‌آموزان برگزار می‌شود گفت: حدود 100 دانش آموز از 3 ماه قبل تاکنون در جریان برگزاری یادواره تلاش کردند که از جمله آثار و برکات آن تولید محتوای رسانه‌ای با هدف معرفی بانوان شهید و مجاهد و انتشار در فضای مجازی بوده است.
 
گل‌ورد زاده با اشاره به برنامه‌های این مراسم بیان کرد: سخنرانی دو تن از زنان مجاهد، اجرای تئاتر دانش آموزی و تجلیل از بانوان مجاهد و ایثارگر از برنامه‌های شاخص این مراسم است. در راستای هشتمین یادواره لشکر فرشتگان، امسال 20 سرگذشت پژوهی از بانوان مجاهد در سطح استان در قالب گروه‌های دانش آموزی انجام شده است تا دانش آموزان با سبک زندگی این عزیزان آشنا و آنها را الگویی برای زندگی خود قرار دهند.
 
معاون امور بانوان اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان استان یزد برگزاری مسابقه دانش‌آموزی دومینو و طراحی و بارگذاری پروفایل مشترک در بین دانش‌آموزان را از دیگر برنامه‌هایی اعلام کرد که در راستای این یادواره اجرا شده است.
 
وی یادآور شد: اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان استان یزد پنج هزار عضو دارد که حدود سه هزار نفر از آنان را دانش‌آموزان دختر تشکیل می‌دهند.
انتهای پیام
captcha