رویکرد دانشگاه‌های یزد در دهه چهارم انقلاب تبیین شد
کد خبر: 4035457
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۵

رویکرد دانشگاه‌های یزد در دهه چهارم انقلاب تبیین شد

رؤسای دانشگاه‌های استان یزد در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد، رویکرد دانشگاه‌ها در دهه چهارم انقلاب را تبیین کردند.

دیدار کمیته دانشگاهیان یزد با نماینده ولی فقیه در استانبه گزارش ایکنا از یزد، رؤسای دانشگاه‌های استان یزد در دیدار با آیت‌الله ناصری، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد، رویکرد دانشگاه‌های خود در دهه چهارم انقلاب را تبیین کردند.

محسن رفیعیان، دبیر کمیته دانشگاهیان ستاد دهه فجر استان یزد در این دیدار با اشاره به برنامه‌های دهه فجر، جشن فارغ التحصیلی دانشجویان بین‌الملل، صدور بیانیه مشترک دانشگاهیان به مناسبت دهه فجر، ادای احترام دانشگاهیان به مقام شامخ شهدا، تریبون آزاد دانشگاهی در سطح دانشگاه‌ها و محلات، برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی و ... را از جمله برنامه‌های دانشگاهیان در ایام الله دهه فجر برشمرد.

وی با بیان اینکه دانشگاهیان به صورت هماهنگ در راهپیمایی خودرویی شرکت خواهند کرد، افزود: دانشجویان و اساتید دانشگاه همواره حضوری گسترده در راهپیمایی 22 بهمن داشته اند.

خطیبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد نیز در این جلسه با اشاره به تاریخچه شکل‌گیری دانشگاه علوم پزشکی یزد اظهار کرد: یکی از بارزترین دستاوردهای انقلاب، حوزه بهداشت و درمان بوده است.

وی عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی یزد به درخواست شهید صدوقی یک روز قبل از شهادت ایشان به رئیس جمهور وقت ارائه شد و این افتخار را داریم که دانشگاه علوم پزشکی یزد، اولین دانشگاه علوم پزشکی بعد از انقلاب است.

خطیبی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی یزد 220 دانشجو و 45 استاد در سال 65 داشت، افزود: اکنون 89 مرکز بهداشتی، 75 خانه بهداشت، چهار مرکز آموزش و درمانی، 20 بیمارستان، 210 تخت مراقبت‌های ویژه و ... داریم.

وی ادامه داد: در مناطق محروم زمانی که اصلاً پزشک ایرانی نداشتیم، در برخی مناطق 17 پزشک مقیم و 18 پزشک متخصص داریم ضمن اینکه یزد بعد از انقلاب به مرکز درمان ناباروری کشور، مرکز سانترال جنوب شرق کشور تبدیل شد.

عباس کلانتری، سرپرست دانشگاه یزد نیز در این نشست اظهار کرد: دستاورد انقلاب در حوزه علم و فناوری با سایر قسمت‌ها قابل مقایسه نیست به نحوی که قبل از انقلاب در یزد فقط یک دانش‌سرای تربیت معلم و یک انسیتو پزشکی و یک مرکز آموزش پرستاری داشتیم که همه اینها در مجموع هزار دانشجو نداشت اما امروز در استان یزد 75 هزار دانشجو داریم.

کلانتری عنوان کرد: آمایش آموزش عالی نیاز است اما در عین حال در برخی رشته‌ها دچار کمبود هستیم که باید توسعه ایجاد کنیم. یزد به عنوان شهر جهانی بسیاری از رشته‌های هنری و صنعتی نداریم و این در حالی است که استان یزد یک استان صنعتی است.

کلانتری ادامه داد: صرف آموزش عالی و تربیت دانشجو کفایت نمی‌کند و در حوزه تبدیل علم و به عمل به صورت جدی ورود خواهیم کرد و امیدواریم به جایگاهی برسیم که علاوه بر نیاز کشور، نیازهای سایر کشورها را نیز برطرف کنیم.

محمدرضا دهقانی اشکذری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد نیز در این نشست اظهار کرد: هشت شهید گمنام دوران دفاع مقدس در دانشگاه آزاد یزد آرمیده اند که این یک اتفاق بزرگ معنوی برای دانشگاه یزد است.

دهقانی اشکذری با اشاره به اینکه آموزش همراه با مهارت در دستور کار دانشگاه آزاد یزد قرار گرفته است، افزود: 15 هزار دانشجو از کاردانی تا دکترا در 195 رشته در دانشگاه آزاد یزد مشغول تحصیل هستند.

وی با اشاره به برنامه‌های دانشگاه آزاد بر اساس سند تحول نهادی دانشگاه آزاد بیان کرد: تحول در آموزش‌های حافظه محور به سمت آموزش‌های مهارت محور اشتغال‌زا، خروج از وابستگی به شهریه به دلیل مشکلات معیشیتی مردم، حرکت از پژوهش‌های مسئله گرا به سمت پژوهش‌های مسئله محور و ... بخشی از رویکردهای دانشگاه آزاد است.

یادآور می‌شود در این مراسم رؤسای دانشگاه‌های علمی کاربردی، پیام نور و ... نیز به بیان دستاوردها و برنامه‌های خود پرداختند.

انتهای پیام
captcha