به گزارش ایکنا از یزد، کاظم میرزازاده، پیشکسوت قرآن کریم استان یزد، 20 بهمن ماه در نشست هیئتمدیره سومین دوره مؤسسه قاریان و حافظان استان یزد بر آسیبشناسی برنامههای قرآنی در حوزههای مختلف و همچنین حضور نوجوانان و جوانان در این محافل تأکید کرد و گفت: تلاوت زیبای یک قاری و اجرای هرچه بهتر حافظ قرآن در برنامهها میتواند حضور حداکثری را رقم زند.
وی با اشاره به ویژگیهای یک قاری ممتاز اظهار کرد: یک قاری خوب باید در زمینه تمرین به خوبی فعالیت داشته باشد و تلاوتها فیالبداهه نباشد و به لحاظ صوت و لحن و بیان کار کرده باشد و همچنین برای حضور در محافل خود اراده کرده و در جلسات حضور یابد.
میرزازاده بر برگزاری جلسات در سطح استان تأکید کرد و افزود: جلسات قرآن در سطح شهر باید شناسایی شود و نیازسنجی شده تا درصورت نیاز به استاد، نسبت به تأمین آن اقدام شود و همچنین مباحث مختلف در این جلسات مورد بررسی قرار گیرد.
این فعال قرآنی با اشاره به برگزاری جلسه قرآن کریم در مسجد امیرچقماق یزد گفت: این جلسه از اولین جلساتی بود که در یزد به مباحث تخصصی پرداخت و در مدت زمانی برگزاری این جلسه از صدا و سیما پخش میشد.
وی با اشاره به اینکه نباید به برگزاری یک جلسه بسنده کرد اضافه کرد: جلسات باید با حضور اساتید قرآنی مجرب در سطح شهر برگزار و به خوبی مدیریت شود.
مصطفی میرزایی، عضو مؤسسه قاریان و حافظان استان یزد نیز در این نشست گفت: در زمینه شناسایی و سابقه جلسات قرآن باید اهتمام ورزید و به جامعه معرفی شود و به صورت حرفهای نسبت به برگزاری اقدام کرد.
وی که از دوران نوجوانی تا دانشگاه هر سال در مرحله کشوری مسابقات قرآن حضور یافته است گفت: معتقد هستم در عرصه مسابقات کم و کاستیهایی وجود دارد که به عنوان مثال مسابقات اوقاف، از شهر یزد اعزام انجام میشد، هیچ استادی برگزیدگان استانی را همراهی نمیکند این در حالی است که در مسابقات اساتید باید پشتوانه این افراد باشند.
میرزایی بر برگزاری کمیتههای تخصصی و ارائه آموزشهای لازم ویژه استعدادهای قرآنی و برگزیدگان مسابقات تأکید کرد و گفت: استعدادهای قرآنی نباید رها شوند و در ادامه باید مورد حمایت قرار گیرند.
انتهای پیام