کد خبر: 4129017
تاریخ انتشار : ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۵

بهره‌مندی 330 قرآنی یزدی از خدمات بیمه صندوق اجتماعی

قائم‌مقام اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت استان یزد با اشاره به بهره‌مندی 330 نفر از معلمان قرآن از خدمات بیمه صندوق اجتماعی، رتبه سوم استان در کشور را یادآور شد.

محمد شایق، قائم مقام اتحادیه قرآنی یزدمحمد شایق، قائم مقام اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت استان یزد در گفت‌وگو با ایکنا از یزد با اشاره به وضعیت بیمه معلمان قرآنی گفت: با توجه به اعلام اتحادیه کشوری تاکنون بیش از 5200 نفر در سامانه سبا صندوق بیمه ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد بیش از 3100 نفر حق بیمه را پرداخت کرده و به منزله بیمه شده فعال هستند.

وی با اشاره به رتبه سوم استان در ثبت‌نام معلمان قرآنی در صندوق اجتماعی افزود: همچنین سهم استان یزد از آمار کشوری، 330 نفر است که در رتبه سوم قرار دارد، البته از این تعداد 216 نفر بیمه شده فعال و 114 نفر در انتظار پرداخت هستند.

شایق با اشاره به اینکه با توجه به ازدیاد سهمیه اتحادیه کشوری که از صندوق اجتماعی گرفته شده، علاوه بر فعالان قرآنی، فعالان فرهنگی نیز می‌توانند از این بیمه بهره‌مند شوند گفت: بنابراین این افراد که بیمه نیستند و درخواست برای عضویت در این صندوق دارند، می‌توانند درخواست خود را ثبت و از خدمات صندوق اجتماعی استفاده کنند.

قائم مقام اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت استان یزد استفاده از مستمری بازنشستگی، کارافتادگی و بازماندگان و بورسیه تحصیلی را از خدمات این صندوق برشمرد و با اشاره به شرایط ثبت‌نام افزود: حداقل سن 18 سال و حداکثر سن 50 سال و همچنین ارائه مدرک مربیگری قرآن کریم از جمله این شرایط است و البته فرد نباید پوشش بیمه اجتماعی در سایر صندوق‌های بیمه‌ای داشته باشد.

وی؛ پرداخت دو سوم حق بیمه توسط دولت، قابلیت نقل و انتقال سوابق بیمه با سایر صندوق‌های بیمه‌ای و حق بیمه اقتصادی و مناسب به میزان 133 هزار تومان را از جمله مزایای این صندوق برشمرد.

انتهای پیام
captcha