کد خبر: 4129701
تاریخ انتشار : ۰۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۲
امام جمعه بخش مرکزی یزد:

فرصت‌های ماه رمضان را دریابیم

آیت‌الله سیدمحمدکاظم مدرسی با اشاره به اینکه ماه مبارک رمضان دارای فرصت‌های فراوانی است بر اهمیت توجه و درک آن تأکید کرد و تقویت اراده را از آن جمله برشمرد.

سیدمحمد کاظم مدرسی، امام جمعه بخش مرکزی یزدبه گزارش ایکنا از یزد، آیت‌الله سیدمحمدکاظم مدرسی، امام جمعه بخش مرکزی یزد، امروز، چهارم فروردین‌ماه با اشاره به اینکه ماه مبارک رمضان دارای فرصت‌های فراوانی است، گفت: یکی از این فرصت‌های ارزشمند، تقویت اراده است، چراکه یکی از مشکلات افراد در جوامع بشری ضعف اراده است، حتی در جامعه اسلامی و مناسبات اجتماعی هم گاهی این مشکل کاملاً مشهود است.

وی با اشاره به اینکه توجه به ماه مبارک رمضان جایگاه ویژه فرصت آشتی با خداست و فرصت آشتی با خدا قرائت قرآن، دعا، سحرخیزی، نماز شب و تدبر در آیات نورانی خداوند است، افزود: این ارکان بهره والایی برای انسان در مسیر زندگی به‌ویژه برنامه‌ریزی برای تحقق اهداف متعالی خواهند داشت.

امام جمعه بخش مرکزی یزد با اشاره به شعار امسال «مهار تورم؛ رشد تولید» از سوی مقام معظم رهبری بیان کرد: توجه به وضعیت معیشت مردم و سفره خانوار در این راستا دارای اهمیت و نیازمند اقدامی اثرگذار و نتیجه‌بخش برای همه مردم است. باید عوامل تورم، کمبود یا بی‌کیفیتی محصولات تولیدی را ریشه‌یابی و با نگاه کارشناسی و بررسی میدانی برای آن راهکار اجرایی در نظر گرفت.

وی ادامه داد: در همین راستا بالا بودن هزینه تولید هم می‌تواند علت کمی تولید باشد هم می‌تواند علت تورم باشد اعم از تأمین زمین، آب، برق، گاز، بیمه، دارایی و امثال آنها. خلق پول بدون پشتوانه نیز یکی دیگر از عوامل تورم و مربوط به دولت بوده و البته بخشی هم متأثر از جامعه است که می‌توان به تجمل‌گرایی، مدگرایی، تأثیرپذیری از عملیات روانی بیگانگان، هجوم بی‌مورد برای خرید کالاها، ارز، سکه و امثال این‌ها، انبار سازی کالاها در منازل و انبارها، قانع نبودن برخی از تولیدکنندگان، تجار و کسبه و عوامل پخش و خرده‌فروشان به سود منطقی و عادلانه، عدم نظارت و عدم بازدارنگی قوانین مقابله‌کننده با عوامل عمدی نقطه آغاز تورم اشاره کرد.

مدرسی بر اهمیت رعایت حریم و حرمت ماه مبارک رمضان و توجه به سنت‌ها و فرهنگ  گذشتگان تأکید کرد و گفت: حمایت از دغدغه‌مندان نسبت به احکام الهی و قانون حجاب و عفاف موضوع دیگری است و 26 نهاد و وزارتخانه و سازمان مسئولیت حجاب و عفاف در کشور را بر عهده دارند، آیا نتیجه این مسئولیت چیزی است که در حال حاضر شاهد هستیم. تعدی و تجاوز به کسانی که به دنبال قانونگرایی هستند و حجاب جدا از شرعی بودن یک امر قانونی است و آیا اگر کسی از قانون دفاع کند باید این چنین مورد تجاوز و تعدی قرار گیرد.

وی بیان کرد: هم‌اکنون شش پرونده داریم که در ارتباط با کسانی است که به دفاع از قانون برخاسته‌اند و مورد تعرض قرار گرفته‌اند، این موضوع زیبنده جامعه ما نیست و باید در این راستا توجه ویژه از سوی نهادها و مردم صورت گیرد.

انتهای پیام
captcha