کد خبر: 4198912
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۶

مسابقه قرآن و امام حسین(ع) در یزد برگزار می‌شود

قائم‌مقام اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی، مردمی قرآن و عترت استان یزد از برگزاری مسابقه «قرآن و امام حسین(ع)» به مناسبت دهه فجر و در حاشیه همایش قرآن، کتاب انقلاب خبر داد.

محمد شایق، قائم مقام اتحادیه قرآنی یزدمحمد شایق، قائم‌مقام اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی، مردمی قرآن و عترت استان یزد در گفت‌وگو با ایکنا، از برگزاری مسابقه «قرآن و امام حسین(ع)» به مناسبت ایام‌الله دهه فجر خبر داد و گفت: با توجه به اینکه چهاردهمین همایش قرآن، کتاب انقلاب همزمان با شب میلاد باسعادت امام حسین(ع) برگزار می‌شود، این مسابقه طراحی و در حاشیه این مراسم برگزار خواهد شد.

شایق با اشاره به اینکه علاقه‌مندان می‌توانند با تکمیل پاسخنامه و تحویل آن در مراسم یادشده، در قرعه‌کشی مسابقه شرکت کنند اضافه کرد: به برگزیدگان این مسابقه در همایش قرآن، کتاب انقلاب جوایزی اهدا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این مراسم سه‌شنبه شب، 24 بهمن پس از نماز مغرب و عشا در مسجد حضرت خدیجه(س) به آدرس یزد، میدان حج، خیابان امام جعفر صادق(ع)، کوچه یاسمن برگزار می‌شود، تلاوت قاریان ممتاز استان، آغاز کلاس‌های قرآن کریم مسجد حضرت خدیجه(س) و... را از دیگر برنامه‌های این مراسم اعلام کرد.

انتهای پیام
captcha