کد خبر: 4215627
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۳

حرکت به سمت دانش‌بنیان‌ها مسائل اقتصادی را حل می‌کند

مدیرعامل منطقه ویژه علم و فناوری یزد گفت: باید به سمت اقتصاد دانش‌بنیان حرکت کنیم چرا که به صورت مبنایی مسائل اقتصادی را تغییر می‌دهد و با تحقق آن از واردکننده به تولیدکننده تبدیل می‌شویم.

جمال کدخداپور، مدیرعامل منطقه ویژه علم و فناوری یزدبه گزارش ایکنا از یزد، جمال کدخداپور، مدیرعامل منطقه ویژه علم و فناوری یزد، 24 اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه تولید راهکار اساسی برای مسائل و مشکلات اقتصادی است گفت: کشوری که بتواند ارزش افزوده قابل توجهی را در حوزه تولید کسب کند، می‌تواند در مقابل تکانه‌های اقتصادی تاب‌آوری داشته باشد‌.
 
وی با اشاره به نامگذاری شعار سال بیان کرد: برای جهش تولید باید دانش‌بنیان‌ها مورد توجه قرار گرفته و تقویت شوند، بخش تولید علی‌رغم استفاده از انرژی یارانه‌ای و تأمین مواد اولیه با ارز ترجیحی، از رقابت‌پذیری در عرصه بین الملل برخوردار نیست و متأسفانه برخی صنایع مونتاژ کار هستند و زیرساخت‌های محصول خود را در خارج کشور تأمین می‌کنند و لذا لازم است به سمت اقتصاد دانش‌بنیان حرکت کنیم چرا که به صورت مبنایی مسائل اقتصادی را تغییر می‌دهد و با تحقق آن از واردکننده به تولیدکننده تبدیل می‌شویم.
 
کدخداپور با اشاره به اینکه نیاز به دانش بنیان فوری و حیاتی است بیان کرد: کارخانه نوآوری درخشان بهبود فضای کسب و کارهای نوپا و نوآورانه را دنبال می‌کند و در همین راستا اهدافی مورد توجه قرار گرفته است تا کمک کنیم کسب و کارها زیرساخت استاندارد در زمینه فضای کار، اینترنت پرسرعت و با کیفیت، امنیت و... را داشته باشند. همچنین در زمینه رشد این کسب و کارها کمک کنیم به رسمی شدن آنها که از حالت گوشه نشینی به کسب و کارهای رسمی تبدیل شوند.
 
مدیرعامل کارخانه نوآوری درخشان یزد، کمک به ایجاد شبکه‌های ارتباطی برای این کسب و‌کارها را از دیگر اهداف این مرکز برشمرد و گفت: کمک به دیده شدن کسب و کارهای نوپا و نوآورانه از دیگر اهدافی است که دنبال می‌شود، در این زمینه می‌توان به برپایی نمایشگاه آباد ایران با حضور ۷۰ شرکت دانش‌بنیان و خلاق اشاره کرد که به مدت سه روز برگزار و سه هزار نفر بازدید کننده داشت. 
 
کدخداپور اضافه کرد: همچنین کمک کنیم تا کسب‌ وکارهای نوپا و نوآورانه بتوانند به شبکه خدمات متصل شوند و با ایجاد زییرساخت‌های لازم و بهبود این فضا حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان را تسهیل کرد.
 
وی با اشاره به اینکه هم اکنون 10 شرکت دانش بنیان و 70 نخبه و صاحب ایده در فضای اشتراکی مرکز نوآوری و در مجموع 150 نفر در حوزه دانش‌بنیان در مرکز نوآوری درخشان فعالیت می‌کنند بیان کرد: به‌زودی با افزوده شدن 500 متر به فضای این کارخانه، تعداد فارغ‌التحصیلان دانشگاه و فعالان در حوزه دانش بنیان در این مرکز به 250 نفر خواهد رسید.
 
مدیرعامل کارخانه نوآوری درخشان یزد، نبود سیستم سرمایشی و گرمایشی مناسب، عدم وجود پارکینگ مسقف در این مرکز، نبود محوطه‌سازی و وجود معارض را از جمله مشکلات کارخانه نوآوری درخشان یزد برشمرد. 
انتهای پیام
captcha