کد خبر: 4223499
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۱

برنامه‌های تبلیغی دین محدود به قشری خاص از جامعه نشود

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد با اشاره به اینکه در بسیاری از برنامه‌های مذهبی عموم افراد جامعه حضور ندارند گفت: برنامه‌های تبلیغی دین محدود به قشری خاص از جامعه نشود.

برنامه‌های تبلیغی دین محدود به قشری خاص از جامعه نشودبه گزارش ایکنا از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی، امام جمعه یزد، در دیدار با مدیر و کارکنان سازمان تبلیغات و جمعی از مبلغین، شعرا و مداحان گفت: عید غدیر خم مقام و منزلت، فضیلت و حساسیت بسیار بالایی دارد.

وی بیان کرد: امام خمینی(ره) فرمودند که غدیر به امیرالمومنین(ع) فضیلت نداد بلکه حضرت علی(ع) به غدیر فضیلت داد و هرچه که این روز عظمت دارد، از امام اول شیعیان گرفته است.

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد ادامه داد: در ارتباط با مسئله غدیر ما وظیفه سنگینی بر دوش داریم که کوتاهی‌ها و قصورات گذشتگان در دوره‌های مختلف تاریخ اسلام را به نوعی جبران کنیم.

ناصری تصریح کرد: متأسفانه جهان تشیع هنوز نتوانسته که عظمت و حقانیت و فضائل حضرت علی(ع) را به دنیا بفهماند که به نوعی نشان از کوتاهی‌هایی است که ما انجام دادیم. 

امام جمعه یزد با تأکید بر اینکه قدر و منزلت حضرت علی(ع) اینطور نیست که با چنین کارهایی به صورت کامل شناخته شود گفت: در این فرصت‌ها نمی‌توان حتی بخشی از فضائل آن حضرت را به درستی بیان کرد ولی به لحاظ جهانی همه وظیفه معرفی این فضائل در حد توانمان را داریم.

وی با بیان اینکه بزرگان ما باید خیلی در ارتباط با معرفی جهانی غدیر و فضائل امیرالمومنین(ع) کار می‌کردند گفت: لازم بود که بیشتر نسبت به معرفی آن حضرت به مردم دنیا تلاش شود اما نشد و امروز با توجه به اینکه ارتباطات افزایش یافته و وسائل ارتباط جمعی هم تقویت یافته و به این طریق فاصله‌ها کم شده، باید تلاش کنیم که این ضعف را جبران کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد با بیان اینکه وسائل ارتباطی جدید فاصله جغرافیایی انسان‌ها را حذف کرده و آنها در لحظه با یکدیگر ارتباط دارند گفت: بدون اینکه ما بخواهیم احساسات افراد دیگر را برانگیخته کنیم یا اظهاراتی داشته باشیم که خلاف وحدت حرکتی صورت گیرد باید کمالات و فضائل آن حضرت را به نحوی به دنیا برسانیم.

ناصری حکمت‌های امیرالمومنین(ع) و خطبه‌های آن حضرت را دریایی از علم و فضیلت دانست و گفت: باید بتوانیم به نحوی این موارد را به جوانان جهان معرفی کنیم تا بتوانند به این طریق صراط مستقیم را پیدا کنند.

امام جمعه یزد با بیان اینکه متأسفانه ما حتی در کشور خودمان هم آنگونه که باید و شاید به معرفی حضرت امیرالمومنین(ع) نپرداختیم گفت: برنامه‌هایی که ما داریم برای همه اقشار نیست و به گونه‌ای اقدام نمی‌کنیم که همه مردم از فعالیت‌های ما بهره‌مند و آگاه شوند.

وی بیان کرد: یک گروه‌های خاص و تعداد معدودی از جوانان و افراد را در اطراف خود داریم و با آنها کار می‌کنیم و لازم است که بیش از این مسائل را به صورت گسترده‌تر بیان کنیم تا هر شیعه‌ای در ایران امیرالمومنین(ع) را بیشتر و بهتر بشناسد.

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد با تأکید بر اینکه همه ما باید به صورت محکم در این مسیر ثابت قدم باشیم عنوان کرد: موضوع دیگری که باید به آن توجه داشته باشیم بحث حفظ انقلاب اسلامی ایران است که در ادامه مسیر حکومت امیرالمومنین(ع) شکل گرفته و حفاظت و حراست از آن وظیفه‌ای بر دوش یکایک ما است.

ناصری افزود: ما باید به خوبی هدف و فلسفه انقلاب را بشناسیم و بفهمیم و آن را برای دیگران هم بیان کنیم تا انشاالله بتوانیم پرچم این حکومت را به دست صاحب الزمان(عج) برسانیم.

امام جمعه یزد با اشاره به اینکه در مسیر تثبیت این انقلاب افراد بسیاری جان خود را فدا کردند گفت: این وظیفه ما را بسیار سنگین‌تر کرده و باید با هدف خدایی، در مسیر خدایی و همراه با بندگان خدا حرکت کنیم.

انتهای پیام
captcha