کد خبر: 4224571
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۹

بسترهای مناسب برای ایفای نقش بانوان در اجتماع فراهم شده است

استاندار یزد، مجموعه برنامه‌ها و اقدامات انجام شده در کشور برای خانواده‌ها را بی‌نظیر دانست و گفت: طی سال‌های پس از انقلاب بسترهای مناسب برای شکوفایی و ایفای نقش اجتماعی اقتصادی و سیاسی زنان ایرانی فراهم شده است.

مهران فاطمی، استاندار یزدبه گزارش ایکنا از یزد، مهران فاطمی، استاندار یزد، 12 تیرماه در مراسم تجلیل از برگزیدگان دومین کنگره بانوان تأثیرگذار و همچنین گردهمایی خانواده‌های خوش جمعیت استان گفت: در هر بنای استوار شده در استان و کشور رد پای بانوان وجود دارد و خوشبختانه در انقلاب اسلامی حقوق بانوان مورد توجه بوده است.
 
وی ادامه داد: اکنون ۳۰ درصد اساتید دانشگاه‌ها، ۳۴ درصد اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی، ۶۰ درصد ظرفیت مراکز آموزشی و علمی، ۳۰ درصد پست‌های مدیریتی و کارشناسی، تعداد زیادی از قهرمانان بین المللی در حوزه‌های علمی و ورزشی و بسیاری از کارآفرینان برتر اقتصادی زنان هستند. این موفقیت‌ها نشان دهنده ظرفیت‌های بی‌نظیر ایجاد شده در نظام جمهوری اسلامی برای شکوفایی و ایفای نقش اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان و دختران ایران است.
 
فاطمی با قدردانی از مجموعه اداره کل امور بانوان استانداری و مجموعه‌های فعال در این حوزه، مجموعه برنامه‌ها و اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم برای نهاد خانواده به ویژه در حوزه مسکن و جوانی جمعیت را در طول تاریخ ایران بی نظیر دانست.
 
مهدیه‌السادات حسینی مطلق، مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری یزد نیز در این مراسم گفت: جوانی جمعیت از مباحثی است که مورد توجه رهبر انقلاب قرار دارد و در سال‌های اخیر در این زمینه همت ویژه‌ای صورت گرفت. 
 
وی بیان کرد: گردهمایی خانواده‌های خوش جمعیت استان به مناسبت روز خانواده برگزار و در قالب این مراسم، تعدادی از مادران دهه شصتی که در سال 1402 صاحب فرزند شده بودند، تجلیل به عمل آمد. همچنین از بانوان شاخص کنگره زنان تأثیرگذار در هفت محور تجلیل شد.
 
انتهای پیام
captcha