کد خبر: 4228727
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۴

ارتقا سطح منزلت فرهنگیان دنبال شود

استاندار یزد با اشاره به لزوم جبران فاصله سطح معیشت فرهنگیان با میزان واقعی و مورد انتظار گفت: باید به صورت همزمان ارتقا سطح منزلت فرهنگیان را نیز دنبال کرد؛ لذا طرح منزلت فرهنگیان روحیه مضاعفی در جامعه معلمان ایجاد خواهد کرد.

مهران فاطمی، استاندار یزدبه گزارش ایکنا از یزد، مهران فاطمی، استاندار یزد، 7 مردادماه در نشست شورای آموزش و پرورش استان یزد که به منظور تجلیل از معلمان ماندگار استان و نیز پیگیری وصول سه درصد عوارض شهرداری سهم آموزش و پرورش و ارائه گزارشی از سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزی برگزار شد، تجلیل از پیشکسوتان آموزش و پرورش و جامعه فرهنگیان را اقدامی شایسته دانست.
 
فاطمی با تأکید بر لزوم جبران فاصله سطح معیشت فرهنگیان با میزان واقعی و مورد انتظار گفت: باید به صورت همزمان ارتقا سطح منزلت فرهنگیان را نیز دنبال کرد؛ لذا طرح منزلت فرهنگیان روحیه مضاعفی در جامعه معلمین ایجاد خواهد کرد.
 
 وی با تأکید بر اینکه تجلیل‌ها و تکریم‌ها نباید صرفاً به ایام هفته بزرگداشت مقام معلم محدود شود، تصریح کرد: در این راستا فصل مشترک جلسات شورای آموزش و پرورش و تمامی برنامه‌های ثابت این حوزه تجلیل از تعدادی از پیشکسوتان فرهنگی استان باشد.
 
استاندار یزد در ادامه با اشاره به مشکل سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان مدارس استان اظهار کرد: به‌روز رسانی، بومی‌سازی و عملیاتی‌سازی تصویب‌نامه متناسب با بوم استان یزد و در نظر گرفتن ملاحظات و دغدغه‌های مدیران مدارس در دستور کار قرار گیرد.
 
وی همچنین به مسئله تبیین و ارتقا سطح شناخت رسانه و تفکر نقاد در دانش‌آموزان اشاره و عنوان کرد: بحث آموزشی در قالب یک مدل مهیج و پربار و انتشار خروجی کار به صورت یک اثر رسانه‌ای منتج به ارتقا سطح رسانه‌ای دانش آموزان  و پاسخگویی به شبهات آنها اقدام ارزشمندی است.
 
استاندار یزد در پایان بر پیگیری وصول سه درصد عوارض شهرداری سهم آموزش و پرورش تأکید کرد.
انتهای پیام
captcha