کد خبر: 4229680
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۹
امام جمعه شاهدیه:

نباید از توطئه دشمنان غافل شویم

حجت‌الاسلام والمسلمین محمود دهقان‌نیری با اشاره به شهادت اسماعیل هنیه گفت: ضمن تقدیر و قدرشناسی از تلاش‌های مسئولان امنیتی کشور، این حادثه یک تلنگر بود که هیچ‌گاه نباید غافل از توطئه دشمن بود.

محمود دهقان نیری، امام جمعه شاهدیهبه گزارش ایکنا از یزد، حجت‌الاسلام والمسلمین محمود دهقان‌نیری، امام جمعه شاهدیه، امروز، 12 مردادماه در خطبه‌های این هفته نمازجمعه با اشاره به شهادت اسماعیل هنیه گفت: شهادت بهترین پاداشی بود که خداوند متعال به پاس نیم قرن مجاهدت در راه خدا و مبارزه با اسرائیل خون‌آشام به او عنایت فرمود. 
 
وی ادامه داد: افرادی که نسبت به شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل مردم ایران ایراد می‌گرفتند، این جنایت نشان داد که این شعار، شعار بر حقی است، چرا که آمریکا و اسرائیل به هیچ یک از قوانین انسانی و بین‌المللی پایبند نیستند. ملت قهرمان ایران خواهان خونخواهی و انتقام سخت از اسرائیل است و انتظار دارد که آن زمان نزدیک باشد. ضمن تقدیر و قدرشناسی از تلاش‌های مسئولان امنیتی کشور، این حادثه یک تلنگر بود که هیچ‌گاه نباید غافل از توطئه دشمن بود.
 
امام جمعه شاهدیه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در آستانه ماه صفر قرار داریم، گفت: ماه صفر از ماه‌های پر حادثه در تاریخ اسلام است بنابراین می‌توان از دو منظر به حوادث ماه صفر نگاه کنیم، اولاً ماه صفر از ماه‌های پر مصیبت در بین ماه‌های سال است. ورود اسرای آل‌الله به شام و اربعین حسینی و شهادت پیامبر اعظم و امام حسن مجتبی(ع) و حضرت رضا(ع) و شهادت حضرت رقیه(س) و زید بن علی بن الحسین(ع) و شهادت یاران حضرت علی(ع) همچون عمار یاسر و اویس قرن آز جمله مصائب این ماه است که بر اهل‌بیت(ع) و امت اسلام وارد شد. 
 
وی ادامه داد: ثانیاً ماه صفر تنها ماهی است که شهرت به نحوست دارد و در زاد المعاد و مفاتیح الجنان برای دفع نحوست این ماه صدقه هر روز و خواندن ده بار دعای «یَا شَدیدَ القُوَی» در هر روز سفارش کرده‌اند. اکنون این سؤال مطرح است که چرا باید صفر، ماه نحسی باشد و علت این نحوست به چیست. پاسخ این است که هیچ زمانی به حسب ذات، بر زمان دیگر برتری ندارد. این حوادث روزگار و رفتار و اعمال انسان‌ها است که یک زمانی را مبارک و یک زمانی را نحس می‌سازد.
 
دهقان‌نیری افزود: قرآن کریم شب قدر را شب مبارک توصیف کرده، چون در این شب قرآن کریم نازل شده است. «إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةٍ مُّبَارَكَةٍ». و زمان نزول عذاب بر قوم عاد را روز نحس خوانده و می‌فرماید: «إِنَّا أَرْسَلْنَا عَلَيْهِمْ رِيحًا صَرْصَرًا فِي يَوْمِ نَحْسٍ مُّسْتَمِرٍ». علت اینکه بزرگان ما، ماه صفر را ماه نحسی خواندند، شاید این باشد که در این ماه دو فتنه بزرگ توسط مسلمانان صدر اسلام رخ داد. فتنه ای که بعد از پانزده قرن از عمر اسلام هنوز جامعه اسلامی در آتش آن دو فتنه می‌سوزد. یکی فتنه سقیفه و دوم فتنه حکمیت بود. سقیفه ولایت اهل بیت را از مردم گرفت و حکمیت شجره ملعونه بنی امیه را  بر جامعه اسلامی حاکم کرد. 
 
امام جمعه شاهدیه گفت: در هر دو جریان فتنه‌گران پشت قرآن سنگر گرفتند و به اسلام آسیب زدند. در سقیفه شعار «حَسْبُنَا كِتَابُ اللّه‏» سر دادند و در حکمیت قرآن را بر سر نیزه زدند. عامل اصلی پیروزی فتنه گران در سقیفه و حکمیت، جهل و نا آگاهی مردم و بی بصیرتی و عدم تشخیص درست حق و باطل، و سکوت و خیانت خواص بود.
انتهای پیام
captcha