
به گزارش ایکنا از یزد،
سردار حسین زارعکمالی، فرمانده سپاه الغدیر استان یزد، امروز، 13 مردادماه در جمع خبرنگاران گفت: یکی از وظایف ما این است که دشمن را به خوبی بشناسیم و هدف دشمن را بدانیم و در راستای مقابله با دشمن عمل کنیم بهویژه فضای مجازی که امروز همه جنگها را مدیریت میکند.
وی با اشاره به اینکه باید مراقب رسانههای دشمن در
شهادت اسماعیل هنیه باشیم، اضافه کرد: امروز دشمن با محوریت رسانه سه هدف کلی را در دستور کار خود قرار داده که تفرقهافکنی بین مردم از آن جمله است بنابراین رسانه باید دقت داشته باشد که نفرت آحاد مردم از رژیم صهیونیستی را برجسته کند. دومین هدف دشمن و رسانههای دشمن، تضعیف چهرههای خدوم کشور است. یادمان باشد در ایام محرم و صفر قرار بود حوادثی برای کشور رقم بزنند و این مجاهدت نیروهای امنیتی بود که 79 عملیات را در 45 روز خنثی کردند.
سردار زارعکمالی افزود: سومین هدف دشمن در بحث رسانه، تفرقهافکنی بین مردم کشورهای جبهه مقاومت است که باید مدیریت کنیم تا خون این عزیز همچون خون ابومهدی المهندس که با سردار سلیمانی به شهادت رسیدند، و باعث اتحاد بیشتر مردم ایران و عراق شد، همدلی و تقویت دیدگاههای اسلام در جبهه مقاومت را رقم زند.
فرمانده سپاه الغدیر استان یزد گفت: خوشبختانه انتخابات در چهار محور رقابت، مشارکت، امنیت و سلامت همانگونه که مدنظر رهبر انقلاب بود، به خوبی برگزار و در این زمینه سربلند بیرون آمدیم بهویژه یزدیها که در این انتخابات، انسجام و همدلی و اتحاد را نشان دادند.
ارائه مهارتهای عمومی و تخصصی به سربازان یزدی
سردار زارعکمالی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مهارتآموزی سربازان گفت: در این زمینه هر سربازی که وارد مجموعهها و مراکز میشود، در دو بُعد عمومی و تخصصی، مهارتآموزی را فرا میگیرند. از سال 1403 الزامآور شد هیچ کارت پایان خدمتی صادر نمیشود مگر سربازی که این مهارتها را آموزش ببیند و در قالب این مهارتها، فرصت کار برای آنان فراهم میشود.
وی ادامه داد: مهارتهای عمومی در پنج محور آموزشهای زندگی، سواد رسانه و فضای مجازی، مباحث حقوقی و آشنایی با سواد مالی، اشتغال و کارآفرینی، امداد و نجات و مقابله با مخاطرات انجام میشود و مهارتهای تخصصی در 20 عرصه انجام میشود که هر سربازی یک عرصه را فرا میگیرد، این آموزشها شامل آموزشیار قرآن، فرهنگی و هنری، مهندسی و کشاورزی، ایمنی و خدمات حفاظتی و مراقبتی و ... است و بنا بر تخصص و علاقهای که پایوران وظیفه دارند و در طول خدمت یکی از این عرصههای 20 گانه را فرا گرفته و کارت معتبر دریافت و بعد از خدمت در آن عرصه میتوانند اشتغالآفرینی داشته باشند.
سردار زارعکمالی به برگزاری مسابقات مهارتی در سطح نیروهای مسلح در سال گذشته اشاره کرد و افزود: استان یزد در این مسابقات سربلند بیرون آمد و چهار نفر از پایوران وظیفه حائز رتبههای برتر شدند و امسال نیز در چهار مرحله برگزار میشود که از تیرماه شروع و تا آذرماه ادامه دارد.
گسترش فرهنگ و روحیه جهادی از برکات انقلاب است
فرمانده سپاه الغدیر استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سالروز تشکیل بسیج سازندگی گفت: یکی از برکات انقلاب اسلامی گسترش فرهنگ و روحیه جهادی بود. یکی از ویژگیهای گروه جهادی حضور از روی عشق و علاقه، ایمان، بصیرت و نوع تفکر انقلابی که دارند، است.
وی، یکی از مهمترین مأموریتهای بسیج سازندگی را جذب، سازماندهی و هدایت گروههای جهادی برشمرد و بیان کرد: خوشبختانه اکثر اعضای این گروههای جهادی را قشر جوان تشکیل میدهند. حضور در این گروهها نیاز به یک سری خودسازی دارد و اولین برکت حضور در گروههای جهادی به فرمایش رهبر انقلاب، خودسازی برای خود فرد است چون فردی که در گروههای جهادی قرار میگیرد نسبت به مسائل و ایدههای مختلف آشنا میشود.
سردار زارع کمالی، خدمت بیمزد و بیمنت در راستای اهداف انقلاب و نظام برای مردم که از روی عشق و علاقه، ایمان و بصیرت و همت شکل میگیرد، را از دیگر ویژگیهای بسیج سازندگی بیان کرد و گفت: جهاد امید آفرینی و نشر اقدامات و جذب جوانان نیاز امروز انقلاب است که این اقدامات بنا به فرمان رهبر انقلاب باید رسانهای شود، هر چند تا حد ایده آل در بحث رسانه فاصله داریم.
فرمانده سپاه الغدیر استان یزد با اشاره به اجرای رزمایش «
جهادگران فاطمی 4» به مناسبت این هفته اظهار کرد: این رزمایش از 9 تا 19 مردادماه در استان یزد در حال انجام است که در دو محور قرار گاه اقتصاد مقاومتی و قرار گاه سازندگی و محرومیت زدایی انجام میشود و بیش از 657 عنوان برنامه و پروژه در این رزمایش با اعزام و حضور بیش از 465 گروه جهادی که شامل 250 گروه جهادی تخصصی در اقشار مختلف میشود، اجرا خواهد شد.
سردار زارع کمالی، تعداد گروههای جهادی اقتصادی در دو سال گذشته را 75 گروه با عضویت 329 نفر عنوان کرد و به 3042 اشتغال ایجاد شده و 339 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده، ایجاد و راه اندازی 585 صندوق قرض الحسنه اشتغالزا و مردم یار با 22 هزار و 156 نفر عضو، آموزش و توانمندسازی هشت هزار و 871 نفر و ارائه مشاوره کسب و کار اشاره کرد.
وی، مردمت و تعمیر 286 خانه محرومان، ساخت 11 خانه برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی، مردمت و تعمیر 38 مسجد و حسینیه و جهاد آبرسانی به 58 روستا با پیشرفت 87 درصدی و تکمیل چهار مجتمع آبرسانی، تشکیل 585 گروههای جهادی تخصصی و ... را از دیگر اقدامات بسیج سازندگی بیان کرد.
فرمانده سپاه الغدیر استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیادهروی اربعین حسینی نیز گفت: سال گذشته روزانه به بیش از سه هزار نفر از زائران حسینی خدمت رسانی شد و برای اولین بار اردوگاه عاصی زاده خدمات اسکان و رفاهی برای مردم داشت و امسال نیز اردوگاه از مسیر شلمچه خدمترسانی را ارائه خواهد داد.
وی اضافه کرد: موکب علی بن موسی الرضا نیز به کمک بسیج جامعه پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی خدماتی درمانی را در کربلا به زائران ارائه خواهد داد. همچنین موکب دانشجویی به همت بسیج دانشجویی یزد برپا و اعزام بیش از 1500 دانشجو را خواهد داشت.