کد خبر: 4231907
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۱

پوستر جشنواره شعر و مدیحه‌خوانی علی اکبر(ع) در یزد رونمایی شد

در مراسمی با حضور آیت‌الله محمدرضا ناصری، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد از پوستر جشنواره شعر و مدیحه‌خوانی حضرت علی اکبر(ع) رونمایی شد.

پوستر جشنواره شعر و مدیحه‌خوانی حضرت علی اکبر(ع) در یزد رونمایی شدبه گزارش ایکنا از یزد، محمدرضا دهقانی اشکذری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، ۲۴ مردادماه، در مراسم رونمایی از پوستر جشنواره بین‌المللی شعر و مدیحه خوانی حضرت علی اکبر(ع) با اشاره به ویژگی منحصر به فرد آن حضرت از خلق و خوی و شمایل به پیامبر اکرم (ص)گفت: در حوزه تربیت به الگو احتیاج داریم که ایشان سرمشق خوبی برای جوانان است.

دهقانی اشکذری درباره رویکرد جشنواره در سال جاری اظهارکرد: امسال نسبت به سال قبل رویکرد بهتری خواهیم داشت و آثار ارسال شده حاوی منبع غنی از امام شناسی است. امیدواریم با مشارکت اندیشمندان از سراسر کشور و جهان یک جشنواره در شأن حضرت علی اکبر(ع) برگزار شود و از قالب شعر برای بیان ویژگی‌های ایشان استفاده کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد با اشاره به فعال بودن سامانه ارسال آثار گفت: بازه اصلی جشنواره مهدویت از ۱۳ رجب شروع شده و روز جوان، روز تولد حضرت علی اکبر(ع) خاتمه می‌یابد.

انتهای پیام
captcha