
به گزارش ایکنا از یزد،
سردار حسین زارعکمالی، فرمانده سپاه الغدیر استان یزد، امروز، 24 مهرماه در نشست خبری جشنواره فردخت با اشاره به فرمایش رهبر انقلاب در زمینه اینکه سپاه حافظ ارزشهای انقلاب است، گفت: سپاه در هر عرصهای نیاز باشد ورود میکند و یکی از این عرصهها ایجاد
تمدن نوین اسلامی است.
وی با اشاره به اینکه پایه اصلی این تمدن، خانواده با محوریت زنان است، افزود: الگوی زن ایرانی حضرت فاطمه(س) هستند که هم با ویژگیهای سیاسی و هم فرزندآوری و فرزندپروری در سنین کم وارد عرصه شدند و در هر عرصهای اثرگذار در اسلام بودند.
سردار زارعکمالی با اشاره به اینکه نگاه اسلام به زن بر خلاف نگاه غرب و شرق است بیان کرد: نگاه غرب به زنان در حاشیه و جنسیت بر بزرگی او غلبه دارد و نگاه سرمایهداری و کالایی است اما نگاه اسلام به زن نگاهی است که یک زن ضمن اینکه عفیف و محجبه و شریف است، اثرگذار و در متن خواهد بود.
فرمانده سپاه الغدیر استان یزد ادامه داد: بانوان نه تنها در پیروزی انقلاب اسلامی نقش اثرگذاری داشتند بلکه اگر نقش اثرگذار آنها نبود، هشت سال دفاع مقدس پیروز نمیشد، بنابراین ایستادند و مقاومت کردند و نه تنها فرزندانشان را تقدیم انقلاب و اسلام، بلکه خود در عرصه ایستادند.
وی با اشاره به اینکه نگاه اسلام و انقلاب به زن متفاوت از نگاه غرب و شرق و برگرفته از نگاه الهی گونه امام(ره) است، گفت: بانوان امروز هم در عرصههای مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و رسانه حضور و نقش پررنگ دارند.
سردار زارعکمالی با اشاره به پایههای تمدن نوین اسلامی بیان کرد: خانواده، علم و مرجعیت، ولایت و روحانیت سه پایه تمدن نوین اسلامی است و دشمن این پایهها را هدف قرار داده و بر این اساس برنامهریزی میکند. بنابراین اگر میخواهیم تمدن نوین اسلامی ایجاد شود و آرامش روحی روانی در جامعه حاکم باشد، باید صحنه عملیات را ببینیم و امروز صحنه عملیات دشمن برای رسیدن به اهداف، بانوان هستند. یکی از محورهای این عملیات پوشش بانوان ایرانی اسلامی است و باید برای مقابله با آن نقاط ضعف را شناسایی و برنامهریزی و راه حل ارائه شود.
فرمانده سپاه الغدیر استان یزد گفت: جشنواره «فردخت» با این هدف برگزار میشود که زنان میتوانند در اوج صحنههای مختلف عفیف بودن هم محور آنان باشد. در واقع جریانسازی در حوزه پوشاک عفیفانه بانوان رخ میدهد و جشنوارهای است که پیوند بین هنرمندان طراح با صنعت تولیدکننده براساس هویت ایرانی اسلامی را تقویت میکند.
سردار زارعکمالی با اشاره به اینکه در گام اول باید هنرمندان متعهد، خلاق و اثرگذار شناسایی شوند و سپس با صنعت تولیدکننده پوشاک عفیفانه پیوند دهیم، فناوری و تکنولوژی، اقتصاد، بهداشت، هویت و تمدنسازی، تاریخ و فرهنگ را از محورهای این جشنواره بیان کرد و افزود: علاقهمندان فرصت دارند آثار خود را تا دهم آبانماه به جشنواره ارسال و ۲۲ همین ماه مراسم اختتامیه برگزار و برگزیدگان تجلیل میشوند.
فرمانده سپاه الغدیر استان یزد با اشاره به فرهنگ پوشش بانوان یزدی اظهار کرد: نوع پوشش زنان یزدی، پوشش حسینیه ایران و اصالت دارالعباده است که باید به دنیا و کشور ارائه شود و در قالب این جشنواره پوشش بانوان مورد بررسی قرار گیرد.
انتهای پیام