
به گزارش ایکنا از یزد،
محمدرضا بابایی، استاندار یزد، 12 دیماه در صحن علنی
شورای اسلامی شهر یزد و در جمع اعضای این شورا گفت: خوشبختانه شورای اسلامی شهر و شهرداری اقدامات بسیار خوبی را انجام داده و همچنان باید این روند ادامه یافته و همه محلات دیده شود.
وی ادامه داد: ما وارث نام نیک و برند یزد هستیم و باید از این عنوان مراقبت کنیم اما متأسفانه دستخوش ناملایماتی شدهایم و همه ما در این زمینه مسئول هستیم. به شدت نگران آینده یزد هستم و در محلات شهر یزد باید مراقبت بیشتری صورت گیرد چون عناوین یزد حسینیه ایران و فرهنگ غنی ایرانی _ اسلامی و قرآنی یزد باید حفظ شود.
بابایی اظهار کرد: شورای شهر و شهرداری پیشانی مدیریت در شهر هستند و اگر فعالیت آنها حتی یک روز متوقف شود باعث مشکلات بسیار بزرگی برای شهروندان خواهد شد. امنیت و اقتصاد به عنوان دو لازمه هر شهر آباد است که خوشبختانه کشور ما به برکت خون شهدا دارای هر دو موهبت است و همه ما باید در هر لباس و جایگاهی هستیم وظیفه خود را به نحو احسن انجام دهیم و کوتاهی در هر زمینه ای کفران نعمت است.
استاندار یزد گفت: بسیاری از دشواریها و تحریمها با مشارکت مردم و همدلی و همراهی همگان میگذرد و در هر سختی رهایی و موفقیت است و اگر منیتها کنار رود اتفاقات خوبی خواهد افتاد. متأسفانه در بسیاری از مواقع مردم رها میشوند و فکر میکنیم که باید آدم و باند من باشد و حتی با جابجایی یکی از این افراد همه سامانهها به اعتراض پر میشود در حالیکه در انتصابات عدالت به عنوان سرلوحه کار ما قرار داشته و دارد.
وی افزود: در انتصابات به هیچ عنوان نظر شخصی خودم را اعمال نکردهام و حتی در چینش مدیران کاملاً وفاق را رعایت کردیم و حتی اگر مدیری با دولت و شخص خود من زاویه داشت اما توانمند بود نیز با توجه به شایستگی و توانمندی که داشت به کارگیری شد.
استاندار یزد ادامه داد: مدیران باید سعه صدر داشته باشند و فضای مجازی نباید باعث شود افراد بلافاصله اظهار نظر کرده و صحبتهایی را بگویند که نسبت به آن علم ندارند. متأسفانه برخی در فضای مجازی خود را عالم به همه امور دانسته و بدون بررسی و اطلاع از جوانب، به خود اجازه میدهند در هر زمینهای اظهار نظر کنند و نباید به راحتی مردم را قضاوت کنیم و اگر حرفی زدیم باید عادلانه باشد.
گرههای چند ده ساله توسط شورای شهر یزد باز شد
عزیزالله سیفی، رئیس شورای اسلامی شهر یزد نیز در این جلسه گفت: اقدامات انجام شده در این دوره با ادوار مختلف برابری میکند و همه جلسات نیز به صورت مستقیم و زنده برای عموم پخش میشود. علاوه بر پخش مستقیم همه جلسات، مردم میتوانند در صحن نیز حضور داشته و در هر جلسه علاوه بر رسانهها، شهروندان هم به عنوان مهمان حضور دارند و برخی از جلسات به صورت مستقیم و زنده توسط شبکههای ملی و سراسری صدا و سیما نیز پخش شد.
رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: خوشبختانه کمترین چالشی در این دوره از شورا وجود نداشته و علی رغم اختلاف سلیقه ای که گاهاً بین اعضا وجود دارد اما در نهایت منفعت و صلاح مردم در کارها ارجح بوده و همه تصمیمات بر این اساس است.
سیفی ادامه داد: در زمینه اعتبارات نیز زمانی که این شورا فعالیت خود را آغاز کرد با مبلغ هزار و ۸۰ میلیارد تومان بودجه شهرداری همراه بود که در حال حاضر به ۵ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته و اقدامات بسیار خوبی در جای جای شهر یزد انجام شده و در حال انجام است.
وی افزود: البته همزمان با دومین سال فعالیت ششمین دوره شورای اسلامی شهر یزد با دو سیل مواجه شدیم که در فروردین و مردادماه ۱۴۰۱ بود و بیش از ۷۰۰ خانه، معابر و زیرگذرها تخریب شد و شهرداری یزد حتی امکانات جمع آوری آبها را نداشت علاوه بر اینکه از بیرون شهر نیز سیل مردم را تهدید میکرد.
رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: زیر ساختهای حفاظتی و تجهیزات بحران سیل در طول این دوره خریداری شد و چهار سیل بند نیز به شهر یزد اضافه شد که در طول دوره های مختلف شورای شهر بی نظیر است. تاج اصلی سیل بند شهر یزد نیز اضافه و به مردم عزیز شهر میراث جهانی یزد این اطمینان را میدهیم که آبهای بیرون شهر خطری برای شهروندان نخواهد داشت علاوه بر اینکه مسیر رودخانه فصلی شهر یزد نیز بهسازی و بازسازی شد.
وی افزود: در داخل شهر یزد نیز بهترین تجهیزات مقابله با بحران و خودروهای مورد نیاز و تأسیسات مورد نیاز خریداری شده و بیش از هزار و ۲۰۰ چاه جذبی در نقاط مختلف شهر حفر شده است.
رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: در کشور، میانگین خانوارهایی که خودرو دارند ۵۴ درصد است که این آمار در یزد ۷۳ درصد است یعنی برخی از خانوادههای یزدی دو خودرو دارند.
سیفی ادامه داد: اصلاح هندسی معابر، میدانها و نقاط مختلف، ایجاد معابر جدیدو الکترونیکی شدن اقدامات باعث شده که چهارمین شهر کشور در زمینه الکترونیکی شدن اقدامات باشیم و خوشبختانه ترافیک نیز مدیریت شده است. احداث ۴۷ زمین ورزشی، چهار برابر شدن اعتبارات فرهنگی، احداث ۱۰ فرهنگسرا، پلاک کوبی باغات، جداسازی آب شرب و فضای سبز و حذف بیش ۱۰۵ کنتور با هزینه اعتباری بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان، بخشی از اقدامات سه ساله شورای شهر یزد است.
رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: نهضت خدمت رسانی شایسته به مردم شهر میراث جهانی یزد ادامه دارد و پروژههای متعدد که سالها متوقف شده بود در این دوره تصمیم گیری شد.
انتهای پیام