کد خبر: 4260768
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۲

پیگیری مشکلات وقفی به همراهی مردم و مسئولان نیاز دارد

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد گفت: احیای بناهای تاریخی زیر نظر اوقاف با تعامل و همکاری میراث فرهنگی و مشارکت حداکثری مسئولان  و مردم انجام خواهد شد.

نشست مسئولان اوقاف با نماینده یزد در مجلسبه گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی اداره کل اوقاف یزد، حجت‌الاسلام رضا صادقی، مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان یزد، امروز، 30 دی‌ماه در نشست با محمدصالح جوکار، نماینده مردم یزد، اشکذر، زارچ و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه احیای موقوفات اولویت اوقاف است، گفت: این امر با همراهی و مشارکت حداکثری مردم و مسئولان انجام خواهد شد.
 
مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان یزد بیان کرد: پیگیری مشکلات وقفی و احیای بناهای تاریخی نیازمند تعامل و همکاری میراث‌ فرهنگی و مردم است که با مشورت، تعامل و همکاری با یکدیگر، به وظایفی که دارد جامه عمل خواهد پوشاند.
 
محمدصالح جوکار، نماینده مردم یزد، اشکذر، زارچ و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با اشاره به اینکه جذب مشارکت بخش خصوصی یکی از راه‌های احیای موقوفات در بافت تاریخی است، گفت: روستای فهرج و مجموعه شهدا، سرشار از جاذبه‌های گردشگری و دارای پهنه‌ی تاریخی، تمدنی و فرهنگی است که به چندصد سال قبل باز می‌گردد و باید مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام
captcha