سعید حیدری، رئیس اداره امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد در گفتوگو با ایکنا گفت: این دوره به منظور ارتقای آگاهی و توانمندی مشاوران در زمینه مسائل اجتماعی و روانشناختی دانشآموزان طراحی شده است.
وی ادامه داد: دوره آموزشی مواجهه صحیح با آسیبهای اجتماعی که با حضور ۲۵۰ مربی و مشاور برگزار شد، گامی بزرگ در راستای توانمندسازی نیروی انسانی مدارس برای مواجهه صحیح با آسیبهای اجتماعی است. در این کارگاهها، آخرین روشها و راهکارهای علمی برای آموزش دانشآموزان در مواجهه با آسیبهای اجتماعی ارائه شد، علاوه بر این، بر روی مهارتهای مهمی همچون توسعه فردی، خود مراقبتی و عزت نفس تأکید شد.
رئیس اداره امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد تصریح کرد: هدف از این آموزشها، فراهم کردن ابزارهای لازم برای مشاوران به منظور شناسایی و مدیریت آسیبهای اجتماعی در بین دانشآموزان و همچنین افزایش مهارتهای ارتباطی و مشاورهای آنان است. در این دوره، سرفصلهای مهمی با رویکرد پیشگیرانه همچون پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، مداخله صحیح در فوریتهای روانی اجتماعی و فضای مجازی مورد آموزش قرار گرفت.
حیدری با اشاره به اهمیت این دورهها، بر لزوم توجه به مسائل اجتماعی و فرهنگی در محیطهای آموزشی تأکید کرد و افزود: آموزش مشاوران میتواند نقش بسزایی در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و ارتقا سلامت روانی دانشآموزان داشته باشد.
رئیس اداره امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی استان یزد با اشاره به اینکه این دوره با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان، دادگستری و دادسرای عمومی و انقلاب استان، دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و شورای اسلامی شهر یزد برگزار شد، گفت: این دوره ویژه مدیران مدارس در تابستان امسال برگزار و برنامه ریزیهای لازم جهت برگزاری دوره مذکور ویژه مربیان و معاونین پرورشی نیز انجام شده است.
انتهای پیام