به گزارش ایکنا از یزد، محمدحسین رحیمی زاده، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد، 14 بهمن ماه در نشست مشترک مقامهای قضایی با جمعی از معلمان و مشاوران مدارس یزد گفت: به لحاظ وظیفه ذاتی، دستگاه قضایی در حوزه مسائل و آسیبهای دانش آموزی، نقش حمایتی دارد و از نهادهای متولی انجام صحیح وظایف و برنامهها را پیگیری میکند.
وی ادامه داد: اجرای طرح نماد آموزش و پرورش و طرح بیان دستگاه قضایی در خصوص پیشگیری از جرائم و آسیبهای اجتماعی حوزه دانش آموزی در حال اجراست اما اهدافی که دنبال میشود، مهم است و باید بتواند ضمن ایجاد یک محیط امن و آرام برای آموزش تا حد امکان از بروز آسیبهای اجتماعی و جرائم این حوزه بکاهد.
وی تصریح کرد: طلاق و جدایی والدین یکی از مهمترین موضوعاتی است که اولین اثر آن روی فرزندان وارد میشود که معمولاً در سنین دانش آموزی هستند و باید به این خانواده مشاوره داد تا آسیب دانش آموری کاهش یابد.
این مقام قضایی با اشاره به اینکه تشکیل پرونده برای دانش آموزان و ورود آنها به چرخه رسیدگی قضایی مطلوب نیست، اظهار کرد: اگر چه میتوان ادعا کرد از نظر آماری تعداد پرونده زیادی که مرتبط با دانش آموزان باشد تشکیل نمیشود اما به لحاظ اهمیت موضوع، ورود حتی یک پرونده هم مطلوب به نظر نمیرسد و باید تلاش کرد با اقدامات پیشگیرانه از ارتکاب اعمالی که ممکن است جنبه قضایی پیدا کند، جلوگیری نمود و در صورت وقوع با هدف کاهش آسیب و استفاده از ابزار عدالت ترمیمی آنرا حل و فصل نمود.
وی به اهمیت امور اجتماعی و پیشگیری در حوزه دانش آموزی اشاره کرد و گفت: پرداختن به مسائل دانش آموزان و اهتمام به موضوعات مبتلابه در این حوزه بسیار اثرگذار است و میتواند آینده این نوجوانان را تغییر دهد.
یادآور میشود با همت دستگاه قضایی و تلاش معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و مجموعه دادسرای یزد، طرح بیان یعنی بیان آسیبهای نهان با هدف افزایش آگاهی و ارتقاء بازدارندگی در برابر جرائم و آسیبهای متوجه دانش آموزان در استان یزد اجرا می شود.
انتهای پیام