کد خبر: 4265119
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۵

آغاز واگذاری 885 قطعه زمین طرح «جوانی جمعیت» در زارچ

استاندار یزد از آغاز واگذاری 885 قطعه زمین طرح «جوانی جمعیت» و «نهضت ملی مسکن سایت 54 هکتاری شهید آیت الله رئیسی» شهرستان زارچ به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر خبر داد.

محمدرضا بابایی، استاندار یزدبه گزارش ایکنا از یزد، محمدرضا بابایی، استاندار یزد، 21 بهمن در جریان سفر به شهرستان زارچ در جمع خبرنگاران با اشاره به افتتاح چندین پروژه آموزشی و عمرانی در شهرستان زارچ گفت: عملیات اجرایی ساخت پروژه خیری اورژانس 115 شهرستان زارچ با اعتبار 20 میلیارد تومان و به همت حاج محمد اقبالی آغاز شد.
 
وی با اشاره به افتتاح مدرسه خیری ۱۰ کلاسه مجهز و با استانداردهای روز در زارچ اظهار کرد: دبستان خیری دوره اول ابتدایی «حاج علی دوان و فاطمه سلطانی» در زمینی به مساحت دو هزار متر مربع ساخته شده و  267 دانش آموز در آن به تحصیل خواهند پرداخت.
 
بابایی در ادامه از آغاز واگذاری 885 قطعه زمین «طرح جوانی جمعیت» و «نهضت ملی مسکن سایت 54 هکتاری شهید آیت الله رئیسی» شهرستان زارچ به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر خبر داد.
 
وی همچنین از افتتاح هنرستان نساجی جوار کارخانه‌ای طرّه شهرستان زارچ به عنوان یکی دیگر از برنامه‌های این سفر نام برد و گفت: این هنرستان در زمینی به مساحت یک هزار مترمربع احداث شده و دارای ۵ کارگاه آموزشی به مساحت ۱۲۰۰۰ مترمربع است.
 
استاندار یزد در پایان با بیان اینکه مجموعه استان همسو با سیاست‌های دولت از ایجاد هنرستان‌های جوار کارخانه‌ای در رشته‌های خاص حمایت خواهد کرد، اضافه کرد: دانش آموزان در این هنرستان‌ در کنار تحصیل به کارآموزی در رشته نساجی می‌پردازند.
انتهای پیام
captcha