به گزارش ایکنا از یزد، محمدحسین طالبی، رئیس دانشگاه علم و هنر و جهاددانشگاهی استان یزد، چهارم اسفندماه در آیین اختتامیه مرحله استانی سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظرات دانشجویی به میزبانی دانشگاه علم و هنر و جهاددانشگاهی استان یزد، گفت: برگزاری این مناظرهها نشان میدهد که دانشجویان میتوانند در همه عرصهها صاحب خلاقیت، نظر و توانمندی باشند و خروجی این مناظرهها نیز تأییدکننده همین اصل است، از مسئولان درخواست داریم زمینه ارائه و بروز این خلاقیتها را فراهم کنند.
وی ادامه داد: توانمندیهایی که توسط دانشجویان استان یزد و کشور بهخصوص شرکتهای فناور و دانشجویان خلاق دانشگاه علم و هنر و جهاددانشگاهی یزد انجام شده بیبدیل است و در بسیاری از رشتهها سرآمد کشور و جهان هستیم و در صورت حمایت بیشتر از این بخش شاهد جهش زیادی در علم و دانش خواهیم بود.
طالبی با اشاره به نقش جهاددانشگاهی استان در بروز این توانمندیها بیان کرد: برگزاری این مناظرهها باعث میشود تا زمینه همفکری و ارائه راهکار و استفاده از تجربیات و رفع نقایص فردی ایجاد شود و همچنین روحیه کار گروهی در بخش دانشجویی تقویت خواهد شد.
سیدمحمدرضا مدرسی، فرماندار یزد نیز در این مراسم ضمن قدردانی از جهاددانشگاهی استان در برگزاری مناظرات گفت: این برنامهها به عنوان خاطرات خوب در آینده در زندگی دانشجویان یادآور میشود.
وی با اشاره به ثبت جهانی یزد بهعنوان شهر زیورآلات سنتی و حضور ارزیابان شورای جهانی صنایعدستی برای بررسی این مهم بیان کرد: یکی از مراکزی که در زمان حضور ارزیابان مورد بازدید قرار میگیرد، دانشگاه علم و هنر یزد است و از افتخارات این دانشگاه این است که در کنار بازار و فضای شهری توانسته به عنوان مرکز علمی به عنوان نامزد نهایی مورد ارزیابی قرار گیرد. بنابراین این فعالیتها کمک میکند تا جایگاه دانشگاهی و علمی و اقتصادی بالاتری داشته باشیم و در راستای شکوفایی و بالندگی یزد عزیز و در ادامه ایران اسلامی گام برداریم.
سیدعلیرضا افشانی، عضو هیئت داوران و استاد دانشگاه یزد نیز در این مراسم گفت: نداشتن مهارت گفتوگو یکی از مشکلات امروز جامعه است و بخش بزرگ جامعه دانشجویی را نیز در برگرفته است، قابل تقدیر است که جهاد دانشگاهی در این زمینه و مناظرههای دانشجویی ورود کرده و به یکی از موارد زندگی میپردازد.
وی اضافه کرد: 80 درصد پیامها بهصورت غیرکلامی است و ۲۰ درصدی که میماند کلامی است، بنابراین باید در کنار مناظرههای کلامی به این تکنیکها نیر توجه داشته باشند تا کلام بر دل هم بنشیند.
محمدرضا دهقانی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان یزد نیز در این مراسم با اشاره اینکه استان یزد در برگزاری مسابقات جزو پنج استانی است که این مناظرهها را با بیشترین تیم برگزار کرده است گفت: در سیزدهمین دوره مناظرات دانشجویی در استان یزد، 40 تیم دانشجویی و 160 دانشجو از 9 دانشگاه شرکت کردند و امروز در مسابقات نهایی و ردهبندی تیم برتر مشخص و تجلیل میشوند و برگزیدگان به مسابقات منطقهای و سپس کشوری راه خواهند یافت.
مجید برائمی، مدیر فرهنگی جهاددانشگاهی استان یزد نیز در این مراسم گفت: در مرحله استانی سیزدهمین دوره مسابقات مناظره از ظرفیت ۲۳ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاههای استان در بخش داوری استفاده شد.
برائمی، «مناظره؛ فرصتی برای یادگیری» را شعار مسابقات دانست و بیان کرد: این مسابقات با هدف رشد و تقویت فرهنگ گفتوگو، تحمل عقیده مخالف، تفکر خلاق و نقاد، تمرین برای معتدل و منطقی سخن گفتن، تقویت روابط فردی و همچنین تقویت فرهنگ گفتمان و تفکر در بین دانشجویان، آموزش کار گروهی با تشکیل تیمهای مناظره و آموزش برخی از مطالب و مسائل علمی به صورت جذاب و اثربخش به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در دانشگاههای سراسر کشور برگزار میشود.
یادآور میشود در این مراسم تیم فرهنگ از دانشگاه فرهنگیان به عنوان قهرمان این دوره از مسابقات معرفی شد. تیم آزاداندیشان و ردام از دانشگاه علم و هنر نیر رتبههای دوم وسوم را کسب کردند. همچنین صدای نو از دانشگاه فرهنگیان پردیس فاطمه الزهرا به عنوان تیم اخلاق انتخاب شد.
انتهای پیام