کد خبر: 4294745
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۰
رئیس دانشگاه ملی مهارت استان یزد:

دانشکده‌های دانشگاه ملی مهارت در یزد تجمیع می‌شوند

احمد محتشمی از تجمیع دو مرکز آموزشی امام علی(ع) و شهید صدوقی دانشگاه ملی مهارت یزد خبر داد و گفت: مرکز امام علی(ع) به آموزش رشته‌های مهارتی دختران حضرت رقیه(س) اختصاص می‌یابد.

نشست خبری احمد محتشمی، رئیس دانشگاه ملی مهارت استان یزدبه گزارش ایکنا از یزد، احمد محتشمی، رئیس دانشگاه ملی مهارت استان یزد، 25 تیرماه در جمع خبرنگاران گفت: یکی از مهمترین موضوعاتی که در دستور کار و به عنوان سیاست کلی دانشگاه ملی مهارت اعلام شده، تجمیع شماره 1 و 2 آموزشکده‌ها و دانشکده‌های شهرستان‌هایی که مرکز استان قرار دارند، است و یزد هم یکی از این استان‌هاست.
 
وی ادامه داد: در همین راستا در سال تحصیلی جدید و با هدف یکسان‌سازی آموزش، اجرای عدالت آموزشی، کاهش هزینه‌ها و استانداردسازی فضا‌های آموزشی  این دانشگاه دو مرکز آموزشی امام علی(ع) و شهید صدوقی دانشگاه ملی مهارت واحد استان یزد تجمیع می‌شود و دانشجویان پسر این دو مرکز در مرکز شهید صدوقی تحصیل خواهند کرد.

محتشمی گفت: دانشکده حضرت رقیه نیز که بیش از یک‌هزار و 800 دانشجو در آن تحصیل می‌کنند با توجه به فضای ناکافی برای حضور این تعداد دانشجو، برخی از رشته‌هایی که قابلیت جابجایی داشتند و دارای امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی نبودند به مرکز امام علی (ع) منتقل می‌شوند.

وی این دانشگاه را دانشگاه پیشرو در مراکز استان‌ها برای اجرای طرح بورسیه صنعتی دانشجویان دانست و گفت: بر اساس تفاهم نامه با یکی از مراکز صنعتی استان یزد، 20 دانشجو به عنوان بورسیه صنعتی در این واحد صنعتی مشغول به تحصیل‌اند و پیش‌بینی شده تعداد مراکز صنعتی و دانشجویان بورسیه شده نیز برای سال تحصیلی پیش رو افزایش چشمگیری داشته باشد.

رئیس دانشگاه ملی مهارت استان یزد گفت: این دانشگاه توانسته است در اجرای طرح بورسیه صنعتی دانشجویان در سطح کشور پیشتاز باشد و با ایجاد تفاهم نامه با یکی از مراکز صنعتی استان، 20 نفر در این طرح مشغول به تحصیل می شوند.
 
محتشمی، آموزش‌های سبک زندگی، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، برگزاری اردوهای راهیان نور، راهیان پیشرفت، اردوها و فعالیت‌های جهادی در مناطق محروم را از جمله اقدامات فرهنگی و دانشجویی برشمرد و بیان کرد: این دانشگاه در زمینه اعزام به اردوهای راهیان نور مقام اول استان را کسب کرد و البته دانشجویان دانشگاه توانستند بیش از ۵۰ مقام در جشنواره‌های ملی از جمله قرآن و عترت و حرکت را کسب کنند.
 
رئیس دانشگاه ملی مهارت استان یزد با بیان اینکه پذیرش در همه رشته‌ها به صورت ۷۰ درصد روزانه و ۳۰ درصد شبانه برنامه‌ریزی شده است، گفت: دانشگاه ملی مهارت استان یزد هم اکنون ۱۰ مرکز فعال و بیش از هفت هزار و ۵۰۰ دانشجو دارد که ۴۰ درصد دانشجویان را زنان و ۶۰ درصد را آقایان تشکیل می‌دهند.
 
انتهای پیام
captcha