به گزارش ایکنا به نقل از روابطعمومی
ستاد دیه یزد،
محمدعلی شاهحسینی، مدیر نمایندگی ستاد دیه استان یزد از آزادی ۱۱۰ محکوم مالی جرائم غیرعمد در پنجماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: با تلاش ستاد دیه و همراهی نیکوکاران یزدی، زمینه آزادی این افراد و بازگشت آنان به کانون خانواده فراهم شد.
شاهحسینی افزود: مجموع بدهی این زندانیان ۹۴۷ میلیارد تومان بود که از این میزان، ۹۱۸ میلیارد تومان از طریق پذیرش دادخواست اعسار، جلب رضایت و گذشت شکات و همچنین آورده محکومان تأمین شد و ۲۹ میلیارد تومان باقیمانده نیز با استفاده از منابع ستاد دیه شامل کمکهای خیران و نیکوکاران نیکاندیش و تسهیلات بانکهای عامل، به حساب سپرده دادگستری واریز شد تا زمینه آزادی این افراد و بازگشت آنان به کانون خانواده فراهم شود.
وی در تشریح نوع محکومیت مددجویان آزادشده گفت: از این تعداد ۷۵ نفر محکوم مالی، ۲۸ نفر محکوم به پرداخت مهریه، ۶ نفر محکوم به پرداخت نفقه و یک نفر نیز محکوم به پرداخت دیه ناشی از حوادث غیرعمد بودند.
رئیس هیئت امنای ستاد دیه استان یزد ضمن تقدیر از تلاشهای مدیر، کارکنان و اعضای کمیته صلح و سازش این ستاد گفت: 32 مددجو با انجام مشاوره و اصلاح ذاتالبین توسط مددکاران این ستاد و بدون پرداخت هیچ گونه مبلغی و 78 مددجو با پرداخت از منابع شامل کمکهای خیران و نیکوکاران نوعدوست و تسهیلات بانکهای عامل از زندان آزاد شدند که از این تعداد 17 مددجو زن و 93 مددجو نیز آقا بودند.
انتهای پیام