کد خبر: 3994092
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۹

ثبت‌نام ۱۲۰۰ جوان و نوجوان یزدی در طرح طراوت

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان یزد از اجرای طرح «طراوت» در ۳۵ کانون فرهنگی و هنری خبر داد و گفت: این طرح ۱۲۰۰ نوجوان و جوان در سطح استان را در بر می‌گیرد.

طرح «طراوت» 1200 نوجوان و جوان یزدی را در بر می‌گیردبه گزارش ایکنا از یزد، حجت‌الاسلام مظفر سالاری، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان یزد، 8 شهریورماه در مراسم افتتاحیه طرح استانی «طراوت» در کانون باب الحوائج(ع) حسن‌آباد یزد اظهار کرد: طرح طراوت با همکاری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد در 35 کانون مسجد استان و در یک سال برگزار خواهد شد که 1200 نوجوان و جوان را شامل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه نوجوانان و جوانان می‌توانند با ثبت‌نام در کانون‌های مجری در این طرح شرکت کنند، احیای کارکردهای مساجد را هدف اصلی طرح طراوات دانست که از طریق جذب به مساجد دنبال می‌شود.

سالاری استفاده از ظرفیت مربیان کشوری و استانی را از جمله مزیت‌های این طرح بیان کرد و گفت: این آموزش‌ها در دو گروه اختصاصی و عمومی و بر اساس ظرفیت‌های جوانان و نوجوانان برگزار می‌شود و جامعه هدف می‌توانند در طول یک سال از آموزش‌های این مربیان استفاده کنند

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان یزد زمان اجرای این طرح را از غدیر امسال تا غدیر سال آینده دانست و بیان کرد: امیدواریم با از بین رفتن ویروس منحوس کرونا بتوانیم این طرح را به صورت حضوری برگزار کنیم.

انتهای پیام
captcha