کد خبر: 4146814
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۷

دیدار رئیس جهاددانشگاهی با جهادگران یزدی

رئیس جهاددانشگاهی در جریان سفر به یزد ضمن حضور در نشست هیئت امنای دانشگاه علم و هنر با پژوهشگران و اعضای سازمان جهاددانشگاهی استان و دانشگاه علم و هنر دیدار و گفت‌وگو کرد.

 نشست مشترک رئیس جهاددانشگاهی با جهادگران یزدیبه گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی جهاددانشگاهی، حسن مسلمی‌نائینی، رئیس جهاددانشگاهی، امروز، 20 خرداد در نشست با پژوهشگران و اعضای سازمان جهاددانشگاهی استان و دانشگاه علم و هنر، یکی از سیاست‌های جهاددانشگاهی را ارتباط مستقیم با اعضا و بهره‌گیری از پیشنهادات و رسیدگی به مطالبات آنها ذکر کرد.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مورد فعالیت‌های جهاددانشگاهی، ابراز امیدواری کرد که این رضایتمندی از مجموعه جهاددانشگاهی همواره تداوم داشته باشد.

رئیس جهاددانشگاهی در ادامه پای سخنان جهادگران یزدی نشست و ضمن پاسخ به سؤالات آنها، در خصوص رفع مسائل و مشکلات مطرح شده قول مساعدت و پیگیری داد. 

مسائل مرتبط با تبدیل وضعیت اعضا، حقوق و مزایا، کاهش زمان کار بانوان دارای فرزند خردسال، سختی کار در برخی بخش‌ها، پرداخت سنوات، تبدیل وضعیت ایثارگران و موضوعاتی مرتبط با فعالیت‌های پژوهشی در سازمان، از جمله مسائل مطرح شده در این نشست بود. نشست هیئت امنای دانشگاه علم و هنر نیز با حضور رئیس جهاددانشگاهی و مهران فاطمی استاندار یزد برگزار شد.

دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان، بازدید از ساختمان ستادی جهاددانشگاهی، بازدید از محل مجتمع کاتالیست و مراکز دانشگاه علم هنر و جهاددانشگاهی استان در شهرستان‌های اردکان و اشکذر و نیز حضور در کارگاه زیلوبافی در میبد از دیگر برنامه‌های دکتر مسلمی‌نائینی در سفر به استان یزد است.

انتهای پیام
captcha