کد خبر: 4156816
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۲

نمازگزاران یزدی اهانت مجدد به قرآن را محکوم کردند

عزاداران اباعبدالله الحسین(ع) و نمازگزاران جمعه در سطح استان یزد، پس از اقامه نماز جمعه با برگزاری راهپیمایی و سردادن شعارهایی، اهانت مجدد به قرآن کریم در کشور سوئد را محکوم کردند.

نمازگزاران یزدی اهانت مجدد به قرآن کریم را محکوم کردندبه گزارش ایکنا از یزد، عزاداران اباعبدالله الحسین(ع) و نمازگزاران جمعه در سطح استان یزد، پس از اقامه نماز جمعه با برگزاری راهپیمایی و سردادن شعارهایی، اهانت مجدد به قرآن کریم در کشور سوئد را محکوم کردند. 

راهپیمایان با سردادن شعارهای سکوت هر مسلمان خیانت است به قرآن، وصیت تمامی شهیدان پیروی از رهبری است و قرآن، شعار کوبنده ما همین است قرآن تمام جان مؤمنین است، خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست، مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر انگلیس، مرگ بر فتنه‌گر، مرگ بر منافق، اهانت به قرآن، بی‌منطقی، رذالت برای دفع شیطان، تمسکِ ولایت، اسلام، دین آسمانی ماست مقاومت عزم جهانی ماست و ... خواستار برخورد با عوامل این عمل ننگین شدند.

انتهای پیام
captcha