کد خبر: 4202875
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۳

اعلام وضعیت انتخابات در شهرستان‌های استان یزد

فرمانداران شهرستان‌های استان یزد در ارتباطی تصویری با خبرنگاران مستقر در اتاق خبر استانداری وضعیت و روند انتخابات در این شهرستان‌ها را تشریح کردند.

انتخاباتبه گزارش ایکنا از یزد، فرمانداران شهرستان‌های استان یزد در ارتباطی تصویری با خبرنگاران مستقر در اتاق خبر استانداری وضعیت و روند انتخابات در این شهرستان‌ها را تشریح کردند. 

حسین سبزواری، فرماندار اردکان در این زمینه گفت: این حوزه انتخابیه یک نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد و 22 داوطلب برای این کرسی رقابت می‌کنند.

سبزواری ادامه داد: 90 شعبه اخذ رأی اعم از 21 شعبه سیار و مابقی ثابت فعالیت دارند و ۷۱ شعبه در بخش مرکزی، هشت شعبه در خرانق و ۱۰ شعبه در بخش عقدا و یک شعبه نیز برای اقلیت زرتشتی در نظر گرفته شده و در حال فعالیت هستند.

وی اظهار کرد: در حوزه انتخابیه اردکان و در زمان پیش ثبت‌نام، ۹۵ نفر ثبت نام کردند که ۴۵ نفر ثبت نام نهایی داشتند و بعد از بررسی صلاحیت‌ها و انصراف نیز تعداد داوطلبان به 22 نفر رسید که برای یک کرسی رقابت می‌کنند.

روح‌الله ردایی، فرماندار اشکذر نیز در این ارتباط گفت: 35 شعبه اخذ رأی در این شهرستان فعالیت دارد که ۹ شعبه و صندوق در بخش خضرآباد و در حوزه فرعی اشکذر نیز ۲۶ صندوق دایر است، همچنین 20 هزار تعرفه توزیع شده و تاکنون چهار هزار و ۲۲۶ تعرفه مصرف شده است.

فرماندار اشکذر تعداد واجدین شرایط رأی را 22 هزار نفر اعلام کرد.

ابوالقاسم دهقان، فرماندار بافق نیز با اشاره به فعالیت ۴۳ شعبه ثابت و سیار در این شهرستان گفت: از این تعداد ۳۱ شعبه ثابت است. همچنین تاکنون حدود ۹۳۰۰ تعرفه مصرف شده و در مجموع ۳۶ هزار تعرفه در شهرستان توزیع شده است.

فرماندار بافق تعداد واجدین شرایط را ۳۵ هزار نفر  اعلام کرد و افزود: تاکنون حدود ۲۵ درصد در انتخابات شرکت کرده‌اند.

علیرضا تیموری، فرماندار بهاباد نیز  در این نشست گفت: در این شهرستان 26 شعبه اخذ رأی اعم از 10 شعبه ثابت و 16 شعبه سیار در حال فعالیت هستند.

وی؛ تعداد واجدین شرایط را 11 هزار نفر اعلام کرد و گفت: تاکنون چهار هزار تعرفه مصرف شده است و با توجه به اینکه اکثر شعب به صورت سیار فعالیت دارند، 17 هزار تعرفه توزیع شده تا کمبودی در رأی گیری رخ ندهد.

علی دهقان نیری، فرماندار تفت نیز گفت: در راستای اجرای انتخابات برنامه‌ریزی لازم صورت گرفت و در این شهرستان 68 شعبه اعم از 41 شعبه سیار و 27 شعبه ثابت در حال جمع آوری آرای مردم هستند.

وی با اشاره به اینکه 38 داوطلب برای کرسی انتخابات در تفت و میبد رقابت می‌کنند بیان کرد: حضور مردم بسیار خوب و روبه افزایش است و از مردم درخواست داریم با حضور پرشور ادامه فرایند را پرشور رقم زده تا شهرستان تفت نیز همانند دیگر شهرستان ها حماسه دیگری رقم زند.

محمد دهقان، فرماندار مهریز نیز گفت: در این شهرستان 61 شعبه اعم از 33 شعبه شهری و 28 شعبه روستایی در حال فعالیت است که از این تعداد 44 شعبه ثابت و 17 سیار هستند.

وی با اشاره به اینکه 281 نفر رأی اولی در این شهرستان می‌توانند در انتخابات شرکت کنند، تعداد واجدین شرایط را 33 هزار نفر  اعلام کرد.

علی اکبریان، فرماندار خاتم نیز با اشاره به اینکه 17 شعبه، کار اخذ رأی در این شهرستان را انجام می‌دهند بیان کرد: در این شهرستان بالغ بر 16 هزار نفر واجد شرایط رأی هستند.

وی بیان کرد: تمام اقدامات لازم برای انتخاباتی باشکوه در این شهرستان اندیشیده شده و خوشبختانه حضور پررنگ و پرشور مردم را شاهد هستیم.

انتهای پیام
captcha