علیاکبر کاظمی، چهره قرآنی و مدیر آموزشگاه استعدادهای درخشان شهید رمضانخانی که متولد 1361 در یزد است، فعالیتهای قرآنی و حضور در آموزش و پرورش را به صورت اتفاقی آغاز میکند.
فعالیتهای قرآنی این چهره استانی با یک اتفاق شروع میشود و هنگامی که در کلاس پنجم تحصیل میکند، بنا به دلایلی مجبور به فروش منزل مسکونی شده و در محله جدید مستقر میشوند، به صورت اتفاقی تابلوی جلسه قرآنی تأسیس سال 1361 نظرش را جلب میکند و همین امر زمینه حضورش در جلسه قرآن استاد سیدحسین حسینیپور را فراهم میکند. احمد انتظاری فردی است که مسئولیت اداره این جلسه را برعهده داشته و با تشویقها و پیگیریهای وی، حضور در جلسه قرآن کریم تکرار میشود و از 17 سالگی، معلم قرآن جلسهای میشود که به صورت اتفاقی به آن وارد شده بود و اکنون بیش از 20 سال تدریس این جلسه را برعهده دارد و شاگردان بسیاری تربیت کرده است.
حضور علیاکبر کاظمی در آموزش و پرورش نیز به صورت اتفاقی رقم میخورد، با توجه به اینکه رشته تحصیلی وی مهندسی برق الکترونیک است، در یک مجموعه دانشبنیان فنی و مهندسی مستقر در پارک علم و فناوری مشغول به فعالیت میشود و اقدامات خوبی برای اولینبار در کشور توسط این مجموعه شکل میگیرد. به پیشنهاد یکی از مدیران مدارس به صورت پارهوقت مشغول تدریس میشود اما همین امر موجب علاقه بسیار به فضای مدرسه شده و بهتدریج به تعداد روزهای حضور در مدرسه افزوده میشود و زمانی فرا میرسد که باید بین فعالیت در شرکت دانشبنیان و شغل معلمی یکی را انتخاب کند، هر چند انتخاب سختی بود اما انتخاب شغل «معلّمی» آغازی برای ورود به آموزش و پرورش میشود.
مجتبی یاوری، دبیر آموزشگاه شهید رمضانخانی و از دوستان این چهره قرآنی نیز عشق و علاقه، خدمت خالصانه و ارتباط نزدیک با دانشآموزان و کادر مدرسه را از ویژگیهای این چهره قرآنی بیان کرد که اقدامات نوآورانه وی، فضای مدرسه را متفاوت کرده است.