کد خبر: 4225169
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۶

اجرای پویش «نذر حسینی» در یزد

رئیس کل دادگستری استان یزد از اجرای پویش «نذر حسینی» با شعار هر هیئت، آزادی یک زندانی برای پنجمین سال متوالی در این استان خبر داد.

آزادی زندانیبه گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی ستاد دیه یزد، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین طهماسبی، رئیس کل دادگستری و رئیس هیئت امنای ستاد دیه استان یزد با تسلیت فرارسیدن ماه محرم، از اجرای پویش «نذر حسینی» با شعار هر هیئت آزادی یک زندانی برای پنجمین سال متوالی با هدف آزادی زندانیان جرائم غیرعمد در استان یزد خبر داد.
 
رئیس کل دادگستری استان یزد، هدف از این پویش را فرهنگسازی بخشش و گذشت با شعار «به عشق حسین(ع) می‌بخشم» و کمک به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد اعلام کرد و گفت: این پویش از اول تا پایان ماه محرم به همت ستاد دیه استان و با همکاری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد و صدا و سیمای استان برگزار می‌شود.
 
طهماسبی افزود: امیدواریم که مانند سال‌های گذشته با همت هیئات حسینی و اهالی حسینیه ایران زمینه آزادی مددجویانی را از زندان فراهم کنیم که به دلیل جرائم غیرعمد و محکومیت‌های مالی در زندان‌های استان به سر می‌برند.
 
رئیس هیئت امنای ستاد دیه استان یزد با اشاره به اینکه در سال گذشته با اجرای این پویش در ایام محرم، 20 زندانی جرائم غیرعمد از زندان‌های استان آزاد شدند، گفت: این پویش در ابتدای شیوع ویروس منحوس کرونا برای اولین‌بار در کشور از استان یزد آغاز شد و اکنون در این استان شاهد اجرای آن برای  پنجمین سال متوالی هستیم.
انتهای پیام
captcha