کد خبر: 4236532
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۰

حل مسائل فرهنگی نیازمند صبوری و تأمل در رفتارها است

رئیس کل دادگستری استان یزد با اشاره به اینکه حل مسائل فرهنگی نیازمند صبوری و تأمل در رفتارهاست گفت: در حوزه مسائل مهمی نظیر امر به معروف و نهی از منکر که هم بُعد حاکمیتی و هم بُعد فرهنگی دارد، لازمه ورود به میدان عمل، تدبیر و حکمت است. 

حسین طهماسبی، رئیس دادگستری یزدبه گزارش ایکنا از یزد، حجت‌الاسلام و المسلمین حسین طهماسبی، رئیس کل دادگستری استان یزد، 24 شهریورماه در نشست با جمعی از بانوان فعال حوزه امر به معروف و نهی از منکر استان گفت: در حوزه امر به معروف و نهی از منکر باید با تدبیر و حکمت به میدان عمل وارد شده و با ارائه یک طرح همه جانبه و تعیین نقش مجموعه‌ها و نهادها به دنبال حل موضوعات بود. در حوزه مسائل مهم فرهنگی و چند وجهی باید به مشکلات و نحوه دغدغه‌مندی و تبیین وظیفه هر یک از افراد توجه ویژه داشت.

وی بر لزوم پرهیز از کار احساسی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر تأکید کرد و افزود: در حوزه مسائل فرهنگی باید با حکمت و با استفاده از یک شبکه مردمی فعال و پویا حرکت کرد تا برنامه‌های تدوین شده اثر خود را داشته باشد.

حجت‌الاسلام طهماسبی با بیان اینکه دستگاه قضایی در حوزه امر به معروف دغدغه جدی داشته و پیگیر موضوع است، اظهار کرد: باید مطالبات و پیگیری‌ها در موقع مناسب و با توجه به شرایط صورت گیرد. برای اثرگذاری هر حرکت و فعالیتی باید از جدا انگاری و مرزبندی بین نیروهای خودی دوری جست چرا که این مرزبندی‌ها و انشقاق بین نیروهای انقلاب باعث می‌شود به جای حصول نتیجه مطلوب بیشتر نقاط ضعف نمایان شود.

این مقام قضایی با بیان اینکه در حوزه مسائل فرهنگی باید ابعاد مختلف موضوع بررسی و به تمام جوانب آن توجه شود گفت: نباید با کشاندن بعضی موضوعات به فضای مجازی و ایجاد حاشیه مانع از پرداختن به اصل موضوع شد. باید از حاشیه‌سازی و حاشیه‌سالاری در موضوعات مرتبط با امر به معروف اجتناب کرد تا اصل موضوع فدای حواشی نشود.

انتهای پیام
captcha