کد خبر: 4236708
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۹

کسب علم و اخلاق نیک راهی برای هدایت جامعه است

امام جمعه یزد با اشاره به اینکه راه و مسیر طلاب و روحانیون باید راه امام زمان(عج) و هدف هدایت مردم و جامعه باشد گفت: اگر بخواهیم در دل‌ها نفوذ کرده و جامعه را هدایت کنیم راهی جز علم آموزی و اخلاق نیک نداریم.

آیت الله محمدرضا ناصری، امام جمعه یزدبه گزارش ایکنا از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد، امروز، ۲۵ شهریورماه در مراسم افتتاحیه سال تحصیلی جدید حوزه علمیه خواهران استان یزد گفت: راه و مسیر طلاب و روحانیون باید راه امام زمان(عج) و هدف هدایت مردم و جامعه باشد و برای رسیدن به این هدف مهم ابتدا باید خودمان از هدایت برخوردار شده تا بتوانیم در جامعه اثرگذار باشیم.

وی افزود: خداوند متعال در آیه 18 سوره زمر می‌فرماید: «الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ» مراد از یستمعون القول یعنی شنیدنی که همراه با تفکر و فهم باشد و لذا امام کاظم(ع)می‌فرماید: این آیه همه بندگان را به تفکر و تعقل سفارش می‌کند.

امام جمعه یزد به سه اصل تدین، تفکر و تعقل اشاره کرد و گفت: یکی از رسالت‌های مهم حوزه‌های علمیه پیاده کردن سه اصل مهم تدین، تفکر و تعقل در جامعه است، با تدین روحیه الهی در افراد ایجاد و تقویت می‌شود، با تفکر است که انسان تمام برنامه‌ها و فعالیت‌ها را همراه با فکر و تأمل انجام می‌دهد و با تعقل است که انسان مسیر حق را از باطل تشخیص می‌دهد تا در مسیر زندگی دچار گمراهی نشود.

رئیس شورای حوزه علمیه استان یزد بیان کرد: حوزه‌های علمیه باید با تفکر و نوآوری در برنامه ریزی‌ها و فعالیت‌های تبلیغی، دین را خلاقانه به مردم عرضه کرده و به دنبال کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی باشند.

وی ادامه داد: مبلغان دین باید با حضور در مدارس، مساجد و خانه‌ها با ملایمت و مهربانی در مورد احکام دین و معارف الهی با مردم صحبت کنند و نباید در این راه کوتاهی و کم کاری داشته باشیم.

آیت‌الله ناصری با بیان خاطراتی از امام راحل(ره) اظهار کرد: هنر حضرت امام(ره) این بود که اسلام و احکام الهی را در جامعه پیاده و اجرایی کرد. پیامبر اکرم(ص) با اخلاق و رفتار خوب خود مردم عرب جاهلی را هدایت کرد ما نیز اگر بخواهیم در دل ها نفوذ کرده و جامعه را هدایت کنیم راهی جز علم آموزی و اخلاق نیک نداریم.

انتهای پیام
captcha