کد خبر: 4236791
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۸

حوزه علمیه خواهران در مسائل فرهنگی نقش‌آفرین باشد

استاندار یزد گفت: حوزه‌ علمیه خواهران در کنار حوزه علمیه برادران در حوزه فرهنگ استان و شبهاتی که در جامعه امروزی ایجاد می‌شود، نقش‌آفرین باشند.

مهران فاطمی، استاندار یزدبه گزارش ایکنا از یزد، مهران فاطمی، استاندار یزد 25 شهریورماه در مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه‌ علمیه خواهران استان با اشاره به اینکه حوزه‌های علمیه به راحتی به دست ما سپرده نشده اند، گفت: حوزه‌های علمیه از زمان پیامبر اکرم(ص) تا حوزه علمیه چهار هزارنفری امام صادق(ع)، سپس حوزه علمیه شیخ طوسی و متعاقب آن در قم تاکنون زحمات بسیار زیادی کشیده شده و تعداد زیادی در این مسیر به شهادت رسیدند.

وی با اشاره به اینکه حوزه‌های علمیه برای اسلام و مردم منشأ خدمات بوده است، حفظ اصول و میراث گذشتگان، تعمیق و گسترش باورهای دینی، نشر علوم اهل بیت(ع)، پاسخگویی به شبهات و مسائل روز جامعه و ... را از رسالت‌های مهم حوزه‌های علمیه برشمرد.

استاندار یزد بیان کرد: امیدواریم حوزه‌ علمیه خواهران در کنار حوزه علمیه برادران بتواند در حوزه فرهنگ استان و شبهاتی که ایجاد می‌شود، نقش‌آفرین باشد و از ظرفیت حوزه‌های علمیه به‌ویژه حوزه علمیه خواهران در جامعه استفاده و شرایط برای زیرساخت‌های لازم و شکوفایی استعدادها مهیا شود.

انتهای پیام
captcha