به گزارش ایکنا از یزد، حجتالاسلام والمسلمین حسین طهماسبی، رئیس کل دادگستری استان یزد، 26 شهریورماه در جلسه شورای بسیج دستگاه قضایی استان گفت: پرورش یک نیروی خلاق، مدبر و اثرگذار همچون حاج قاسم سلیمانی محصول دفاع مقدس است که در هر معادله نظامی و امنیتی در یک منطقه پر آشوب همواره باید پر نفوذترین فرماندهان ابرقدرتهای به ظاهر نظامی غرب و شرق، نام ژنرال سلیمانی را به عنوان عامل تعیین کننده آینده منطقه ذکر کنند.
وی افزود: تحلیل این نکته بسیار مهم است که فردی بدون گذراندن ساعتی آموزش در دانشگاههای جنگ، در اوج توانایی مدیریت خلاق نظام قرار گرفته و مدیریت اوضاع را در منطقه وسیع خاورمیانه بلکه جهان تحت تأثیر جدی خود قرار دهد به نحوی که نام آورترین ژنرالهای غربی انگشت به دهان میماندند.
این مقام مسئول، بسیاری از توفیقات در دوران دفاع مقدس را مرهون عمل مخلصانه و دوری از مطامع دنیوی دانست و اظهار کرد: حرکت در مسیر قرب الهی، به تعبیر حضرت امام (ره) ایران و رزمندگان اسلام را در دوران دفاع مقدس و پس از آن به یک ابرقدرت معنوی تبدیل کرد که با نیروی ایمان و اخلاص در برابر جبهه متحد کفر و نفاق ایستاندند.
وی تصریح کرد: تاریخ 45 ساله انقلاب اسلامی، از هر زاویههایی که رصد شود پیشرفتهای این کشور، مرهون تمدن اسلامی است و هرجا که درجا زدیم یا روند تعالی کند بود و حتی شلختگی و عقب ماندگی دیده میشود، نشأت گرفته از دوری از فرهنگ اصیل اسلامی، فارغ از هرگونه اسم گذاری و استعاره ای است.
رئیس کل دادگستری استان یزد، گرامیداشت دفاع مقدس را منوط به انجام کار فرهنگی به صورت مبنایی و عمقی در راستای تبیین مبانی دفاع مقدس، نظام و انقلاب ذکر کرد و گفت: عدم توجه به اصول و مبنای فکری و عقیدتی شکل گیری دفاع مقدس، روایتهای آن دوران را به افسانه شبیه میسازد، چراکه اگر عمق باور افراد نشانه گرفته نشود، حوادث، اتفاقات و آثار و برکات دفاع مقدس برای هیچ کس باور پذیر نخواهد بود.
وی همچنین ویژگی منحصر به فرد دفاع مقدس در مقایسه با تمامی جنگهای تاریخ چند هزار ساله ایران، را نه ظلم و نه مظلوم بودن دانست و گفت: برای اولین بار ایران اسلامی نه تن به ظلم صدام و تمامی متحدانش داد و نه از دایره انصاف و عدال خارج شد بلکه به همان میزان که پذیرش ظلم را قبیح میدانست، ظلم و تجاوز به دیگران را هم بر خود روا نمیدانست.
رئیس کل دادگستری استان یزد با بیان اینکه تربیت نسل معتقد به نظام اسلامی و باورمند به آرمان انقلاب ضرورت امروز جامعه است، گفت: فرهنگ امانیستی غربی توانسته با تولید محتوای مرتبط با فرهنگ منحط غربی، نسل جدید را در مقاطعی همراه و باورمند به نحلههای جدید و پوچ گرای قرن بیستم نماید اما تولید محتوای نامتوازن و بعضا غیر مبنایی ما فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی را با یک انقطاع نسل از باور غنی معنوی روبرو کرده در واقع انقطاع نسلی ما نه به خاطر اختلاف سن بلکه به دلیل عدم انتقال مبانی به نسل نو صورت گرفته است.
حجتالاسلام طهماسبی، از خانواده به عنوان مهمترین نهاد و اصل تربیت اسلامی و تعمیق باور های معنوی یاد کرد و گفت: اصل تربیت در نظام فکری و عقیدتی اسلام از خانواده شروع میشود و هر فرد براساس توصیه حضرت علی (ع) اول باید به اصلاح خود بپردازد و بعد از آن برای همسر و فرزندان وقت بگذارد و در مرحله بعد تلاش خود را برای تغییر روبه تعالی جامعه مبذول دارد.
وی تبیین و تشریح منظومه فکری امامین انقلاب در خصوص دفاع مقدس و بسیج را خواستار شد و افزود: اینکه بسیج باید در میدان باشد، یعنی قبل از حضور در میدان، بسیجی باید میدان را بشناسد و با بصیرت کامل وسط درگیری جبهه کفر و نفاق فعالانه حضور پیدا کند.
این مقام مسئول، به مفهوم آتش به اختیار در بیان رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: آتش به اختیار به معنای گشودن آتش بدون هدف، بی دلیل و بدون جهت گیری نیست، بلکه در نظام فکری بسیج، آتش به اختیار کسی است که میدان و سمت و سوی دشمن را میشناسد، وظیفه را میداند، موقعیت و زمان و مکان را به خوبی درک میکند لذا حرکت و هر اقدامش در جهت اعتلای نظام است.
یادآور میشود، در ابتدای این نشست، هر یک از فرماندهان پایگاههای بسیج ادارات تابعه قوه قضاییه در استان به بیان دیدگاهها و نظرات و پیشنهادات خود در جهت برگزاری با شکوه هفته دفاع مقدس پرداختند.
انتهای پیام