کد خبر: 4247381
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۸

۵۰ نوجوان یزدی در طرح ملی «رحله» شرکت کردند

مسئول طرح ملی رحله در استان یزد از شرکت ۵۰ نفر از نوجوانان یزدی در طرح ملی «رحله» خبر داد و گفت: در قالب این طرح نوجوانان حافظ یک تا سه جزء قرآن می‌شوند.

سیدمحمدکاظم میرجلیلی، مسئول طرح ملی رحله در استان یزدحجت‌الاسلام سیدمحمدکاظم میرجلیلی، مسئول طرح ملی رحله در استان یزد در گفت‌وگو با ایکنا، گفت: طرح رحله برای سومین سال متوالی در این استان اجرا و در قالب آن نوجوانان حافظ یک تا سه جزء قرآن کریم می‌شوند.

وی ادامه داد: این طرح به‌صورت شبانه‌روزی و ویژه اوقات فراغت تابستانه اجرا می‌شود و امسال مدرسه علمیه مدینة العلم کاظمیه یزد میزبان نوجوانان حافظ بود که در همین راستا 50 نفر از نوجوانان حافظ یک تا سه جزء قرآن کریم شدند.

حجت‌الاسلام میرجلیلی افزود: در نخستین سال اجرای این طرح 35 نفر و دومین سال 47 نفر از نوجوانان استان حضور یافتند و زیر نظر مربیان مجرب به حفظ قرآن مشغول شدند و خوشبختانه تاکنون 132 نفر از نوجوانان یزدی در قالب این طرح از آموزش‌های لازم بهره‌مند شده‌اند.

مسئول طرح ملی رحله در استان یزد، برگزاری اردوهای زیارتی و تفریحی، کلاس‌های ورزشی روزانه، کلاس‌های تجوید و تفسیر قرآن کریم و ... را از برنامه‌های جنبی این طرح برشمرد و گفت: در مراسم اختتامیه‌ای که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی، امام جمعه موقت یزد برگزار شد، حفاظ نوجوان ضمن ارائه محفوظات مورد تقدیر قرار گرفتند.

یادآور می‌شود، «رحله»، عنوان دوره‌های تابستانه حفظ قرآن است که نام آن از سوره قریش گرفته شده و در قالب این طرح مراکزی در ۶۰ نقطه کشور و در ایام تابستان فعال می‌شوند و تلاش می‌کنند در قالب یک اردوی قرآنی، نوجوانان را با حفظ قرآن آشنا و در این دوره‌ها چند جزء قرآن کریم را حفظ کنند.
انتهای پیام
captcha