به گزارش ایکنا از یزد، محمدرضا بابایی، استاندار یزد، سوم آذرماه در نشست شورای اداری استان به مناسبت هفته بسیج با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که بسیج را «شجره طیبه» و برگرفته از آیات نورانی قرآن معرفی کردهاند، گفت: بسیج از بدو تأسیس تاکنون، در همه عرصهها نقشآفرین بوده است؛ چه در دوران جنگ که در خط مقدم حضور داشت و چه در دوران صلح که همواره حامی و پشتیبان مردم بوده است.
بابایی با اشاره به تلاشهای بسیجیان در مقابله با جنگ اقتصادی علیه کشور افزود: بسیجیان با تکیه بر وظایف دینی و ملی خود، مقتدرانه در مسیر تحقق اهداف نظام حرکت کردهاند. پایداری و مقاومت در برابر دشمنان و اطاعت از ولی امر مسلمانان بهعنوان توصیههای قرآن کریم، سرلوحه عملکرد بسیجیان قرار دارد.
استاندار یزد با تأکید بر لزوم پرهیز از نزاعهای داخلی و جناحی، این رویکرد را از مهمترین سیاستهای دولت دانست و افزود: نزاع و اختلاف، عامل ضعف و کاهش اقتدار جامعه اسلامی است و وحدت و همدلی میان مدیران، از الزامات پیشبرد برنامههای استان است.
بابایی با اشاره به سیاست استان در انتصابات، گفت: رویکرد ما بهرهگیری از همه ظرفیتها و استفاده از کارآمدترین نیروهای استان است. در مدیریتهای سیاسی تغییرات اجتنابناپذیر است و در انتصابات تمرکز بر شایستهسالاری و تخصصگرایی قرار دارد.
استاندار یزد از بازنگری جزئی در برنامههای استان براساس سند آمایش استانی خبر داد و اظهار کرد: در این بازنگری، محوریت با اقتصاد دیجیتال، خورشیدی و دانشبنیان خواهد بود. همه مدیران استان باید در چارچوب برنامههای ملی و استانی، برنامههایی مبتنی بر شرایط منطقهای و دستگاهی تدوین کرده و اجرای آن را با دقت پیگیری کنند.
سردار حسین زارعکمالی، فرمانده سپاه الغدیر استان یزد نیز در این نشست با بیان اینکه 700 مسلئه مهم و اساسی استان یزد در هیئتهای اندیشهورز بسیج مورد بحث و بررسی قرار گرفته است، گفت: در سطح استان یزد حدود 600 هیئت اندیشهورز ایجاد شد که در آنها بیش از 6 هزار نخبه بسیجی سازماندهی شدهاند.
وی با اشاره به اینکه بسیج در قالب ۱۵ قرارگاه مأموریتهای متنوعی را در زمینههای مختلف انجام میدهد، مشارکت بیش از ۸۰ هزار نفر در مسابقات قرآن و عترت بسیج، راهاندازی چهار پاتوق دخترانه، ایجاد قرارگاه علم و فناوری در دانشگاهها، حمایت از ۱۱۵ طرح دانشبنیان، برگزاری هفت هزار کارگاه آموزشی، تجهیز و راهاندازی ۱۸۲ کارگاه اشتغالزایی در مناطق محروم با ۷۲۰ میلیارد ریال اعتبار، ایجاد ۵۸۵ صندوق قرضالحسنه اشتغالزایی، جهاد آبرسانی به روستاهای محروم پنج شهرستان با ۸۸ درصد پیشرفت فیزیکی، فعالسازی ۱۴۰ گروه جهادی محرومیتزدایی، آزادی ۱۲۶ زندانی جرایم غیرعمد و فعالسازی قرارگاه محلههای اسلامی را از جمله فعالیتهای شاخص این قرارگاهها اعلام کرد.
انتهای پیام