کد خبر: 4254797
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۷

دانش‌آموزان را به تولید آثار دفاع مقدس ترغیب کنیم

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان یزد بر ترغیب دانش‌آموزان به تولید آثار دفاع مقدس تأکید کرد و گفت: در این صورت دانش‌آموزان برای کسب اطلاعات بیشتر از هشت سال جنگ تحمیلی تلاش می‌کنند.

محمدحامد حرزاده، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان یزدبه گزارش ایکنا از یزد، سرهنگ محمدحامد حرزاده، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان یزد، 27 آذرماه در نشست هماهنگی جشنواره «افتخار من» با حضور معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد و جمعی از مسئولان نهادهای برگزار کننده این جشنواره در سالن جلسات اداره کل حفظ آثار، با تأکید بر لزوم برگزاری این جشنواره به صورت باشکوه و با حضور دانش‌آموزان، گفت: تبلیغات این جشنواره باید به گونه‌ای طراحی، تدوین و در اختیار دانش‌آموزان قرار گیرد که آنها ترغیب به تولید آثار و ارسال به دبیرخانه کند.
 
وی با اشاره به اینکه تبلیغات شهری نیز باید مدنظر قرار گیرد، اضافه کرد: یکی از اقداماتی که در جشنواره افتخار من می‌تواند انجام گیرد، تجلیل از معلمان درس آمادگی دفاعی و مربیان پرورشی است که سبب ارسال بیشترین آثار به جشنواره شده‌اند.
 
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان یزد در خصوص نحوه تولید تیزر تبلیغاتی این جشنواره، گفت: تیزر جشنواره افتخار من باید با ظرافت و هنرمندی کامل تولید شود تا پس از انتشار آن در شبکه‌های اجتماعی و صداوسیما، سبب شور و انگیزه در دانش آموزان برای ایجاد تولید اثر فاخر شود.
 
سرهنگ حرزاده تأکید کرد: زمانی که دانش‌آموزان برای ایجاد اثر ترغیب شوند، با دفاع مقدس اُنس خواهند گرفت و به طور قطع نقش اثرگذاری در نسل جوان جامعه برای کسب اطلاعات بیشتر از هشت سال جنگ تحمیلی خواهد داشت.
انتهای پیام
captcha