به گزارش ایکنا به نقل از دفتر امام جمعه یزد، آیتالله محمدرضا ناصری، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد، در دیدار جمعی از مدیران بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان با بیان اینکه دغدغه امام کمک به محرومان بود، گفت: دغدغه اصلی حضرت امام(ره) کمک به محرومان و رسیدگی به مشکلات و رفع نیازهای مردم بود و همین دغدغه سبب شد تا دستور تأسیس کمیته امداد، بنیاد مسکن، جهاد سازندگی و ... را بدهند. سیره و رفتار امام(ره) به گونهای بود که خود را حتی از پایینترین افراد جامعه نیز پایینتر میدید.
امام جمعه یزد با بیان خاطراتی از رفتار و سیره امام خمینی(ره) بیان کرد: در پاریس که همراه امام بودیم، ایشان نسبت به غذای سادهای که تهیه میشد، نیز حساس بودند و میفرموند افراد بسیاری هستند که امکان تهیه همین غذا را هم ندارند. بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران مردم را بندگان خدا میدانست و برای جلب رضایت خداوند متعال خالصانه برای مردم کار میکرد.
آیتالله ناصری افزود: کار و تلاش حضرت امام(ره) برای جلب رضایت خدا باعث شد که نزد مردم محبوب و نزد دشمنان با ابهت و مقتدر باشد.
وی با بیان اینکه خدمت به مردم توفیق الهی است، تصریح کرد: باید قدردان توفیق خدمت به مردم بهویژه محرومان باشیم و بدانیم هر چقدر کار و فعالیت ما خالصانهتر باشد به خدا نزدیکتر شده و با دعای مردم امدادهای الهی را جلب خواهیم کرد.
نماینده ولی فقیه در استان یزد اظهار کرد: با خدمت خالصانه به محرومان و نیازمندان درد درمندان را دوا کرده و چارهساز نا امیدان باشیم و با دعای مردم و محرومان است که مشکلات و بلایا دفع میشود.
انتهای پیام