کد خبر: 4280581
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۴

مدارس معارف الگوی تربیت و آموزش دینی در جامعه باشند

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد با تأکید بر لزوم تقویت تربیت دینی در مدارس گفت: مدارس معارف اسلامی می‌توانند در این زمینه به عنوان یک الگو مدنظر قرار گیرند.

آیت‌الله ناصری،  امام جمعه یزدبه گزارش ایکنا به نقل از دفتر امام جمعه یزد، آیت الله محمدرضا ناصری، امام جمعه یزد در دیدار با دانش آموزان دبیرستان پسرانه علوم و معارف اسلامی واحد یزد با اشاره به رشد مدارس معارف اسلامی گفت: با برنامه ریزی آیت الله امامی کاشانی این مدارس راه اندازی شد و پس از پیگیری‌های بسیار مدارس معارف با کمک خیران راه اندازی شد.

وی با بیان اینکه در بسیاری از مناطق کشور نیاز به تربیت دینی دانش آموزان وجود دارد، بیان کرد: مدارس معارف اکنون هم در استان یزد و هم در مناطقی مانند چهارمحال و بختیاری به درستی شکل گرفت و همه تلاش ما این بود که این مدارس در مقوله تربیت استثنایی باشند.

آیت‌الله ناصری با تأکید بر اینکه دانش آموزان ما نباید افرادی سطحی‌نگر تربیت شوند، افزود: تربیت دانش آموزان فاقد قدرت تفکر و تعقل، کشور ما را در همه ساحت‌ها عقب نگه می‌دارد.

امام جمعه یزد با اشاره به اهمیت تربیت دینی فرزندان از سنین کودکی بیان کرد: فرد دیندار با هویت خود آشناست و برای آن ارزش قائل است ضمن اینکه با دلسوزی و اخلاق به مردم خدمت می کند و همواره به هویت خدایی خود توجه دارد.

وی با تأکید بر اینکه تفکر، تعقل و تدین می‌تواند دانش آموزان و دانشجویان ما را رشد دهد، افزود: دشمنان درک کرده اند که دانش آموز دارای قدرت تفکر و تعقل و اخلاق‌مدار و دیندار، به قله‌های پیشرفت می‌رسد، بنابراین تلاش کرده این عناصر را در آموزش‌های خود کمرنگ کند و افرادی سطحی‌نگر، بی هویت و فاقد قدرت تصمیم گیری تربیت کند. همه باید تلاش کنیم تا مدارس ما اسلامی باشند و مدارس معارف می‌توانند در این زمینه الگو باشند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه با تأکید بر اینکه هدف زندگی باید برای همه ما احیا شود، اضافه کرد: خداوند متعال انسان را دارای هدف و برنامه خلق کرده و ما باید با استفاده از آموزه‌های قرآنی، در مسیر هدف زندگی که رسیدن به کمال الهی است، حرکت کنیم.

انتهای پیام
captcha