کد خبر: 4285307
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۷

رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان یزد معرفی شد

در مراسمی با حضور جمعی از مسئولان استان، حجت‌الاسلام ولی‌الله روان به عنوان رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان یزد معرفی و از خدمات 6 ساله محمدحسین کاظمی تقدیر به عمل آمد.

تودیع و معارفه رئیس اوقاف و امورخیریه شهرستان یزدبه گزارش ایکنا از یزد، در مراسمی با حضور جمعی از مسئولان استان، حجت‌الاسلام ولی‌الله روان به عنوان رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان یزد معرفی و از خدمات 6 ساله محمدحسین کاظمی تقدیر به عمل آمد.
 
حجت‌الاسلام رضا صادقی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد، هفتم خردادماه در این مراسم گفت: استان یزد بیش از 46 هزار رقبه دارد که حدود ۶۰ درصد آن در مرکز استان است.
 
وی با اشاره به اخذ سند مالکیت برای موقوفات استان بیان کرد: حدود 40 درصد موقوفات دارای سند است و به همت معاونت حقوقی و ثبتی اداره کل اوقاف و امور خیریه در سال گذشته بیش از 3800 سند اخذ شد و خوشبختانه شهرستان یزد در این زمینه موفق عمل کرد.
 
حجت‌الاسلام صادقی با اشاره به سرمایه‌گذاری بر روی موقوفات گفت: این موضوع با توجه به اینکه امسال به نام سرمایه گذاری در تولید نامگذاری شده، به صورت ویژه در حال پیگیری است و سازمان تلاش دارد بهره‌برداری بهینه از موقوفات داشته باشد. 
 
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد افزود: هم باید اشتغال ایجاد کنیم، هم قطب فرهنگی بقاع متبرکه مدنظر است، هم تعامل و همکاری با دستگاه‌ها باید تداوم یابد و سعی شده در این زمینه‌ها اقدام کنیم و خوشبختانه پروژه‌هایی در سطح استان شروع شده که امیدواریم هرچه زودتر به بهره‌برداری رسیده و آثار و برکات آن به مردم استان برسد.
 
وی با اشاره به اینکه موقوفات استان دارای ۷۰۰ نيت متفاوت در حوزه‌های مختلف است، گفت: مردمان یزد از دیرباز نسبت به مقوله وقف توجه خاصی داشته‌اند به نحوی که در یکی از موقوفات برای تأمین غذای پرندگان در روزهای برفی زمستان موارد مصرف دیده شده است.
 
محمدجواد آقایی، فرماندار یزد نیز در این مراسم با اشاره به اینکه خوشبختانه تعامل خوبی با اداره اوقاف و امور خیریه استان وجود دارد بر تداوم این همکاری و تعامل تأکید کرد.
 
محمدحسین کاظمی، رئیس سابق اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان یزد نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت وقف گفت: ساز و کاری که اسلام برای مدیریت مالی اجتماعی یک جامعه طراحی و تبیین کرده، الگویی است که کشورهای خارجی به آن رسیده و اکنون از این ساختار مادی که اوقاف تعریف کرده الگوبرداری می‌کنند.
 
وی ادامه داد: اگر این گردش مالی اتفاق افتد، در کنار آن هزاران خیر و برکت برای جامعه و اجتماع خواهد داشت و به احساسات، همدلی، همبستگی و بهترین زندگی اجتماعی تبدیل می‌شود که قطعاً جامعه ما بیشتر از هر جامعه‌ای لایق آن است. 

حجت‌الاسلام ولی‌الله روان، رئیس جدید اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان نیز در این مراسم گفت: در راستای ارتقای بهره‌وری موقوفات و بقاع متبرکه با قوت بیشتری ادامه خواهیم داد. سرمایه‌گذاری در رقبات به صورت ویژه در سال جاری دنبال می‌شود و خوشبختانه ظرفیت های بسیار بالایی در شهرستان وجود دارد.

وی، تعامل با دستگاه‌های اجرایی، اجرای امینانه نیات موقوفات، ترویج فرهنگ وقف‌های جدید از جمله علم و فناوری و...، نشست با هیأت امنای موقوفات و تعیین امنای جدید را از دیگر موارد دردستور کار دانست.

انتهای پیام
captcha