کد خبر: 4291123
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۷
امام جمعه اشکذر:

قیام حسینی درس مقاومت را به بشریت آموخت

حجت‌الاسلام و المسلمین ابوذر صانعی گفت: قیام حسینی در مقابل حکومت جبار اموی درس مقاومت و ایستادگی را به بشریت آموخت و راه نجات از ستم زورگویان و زیاده‌خواهی سلطه جویان را برای همه اعصار تبیین کرد. 

حجت الاسلام ابوذر صانعی، امام جمعه اشکذربه گزارش ایکنا از یزد، حجت‌الاسلام والمسلمین ابوذر صانعی، امام جمعه اشکذر، امروز، 6 تیرماه در خطبه‌های این هفته نمازجمعه با اشاره به آغاز ماه محرم و قیام حسینی آغازگر تعالی جهاد و مقاومت در شرایط امروز جامعه گفت: قیام حسینی تنها حادثه‌ای نبود که در طول یک روز اتفاق افتاده باشد، بلکه در هر زمان می‌توان از این حادثه درسی برداشت کرد که راه‌گشای ملت‌های آزادمرد جهان باشد و جان‌های حقیقت جوی را سیراب کند. 
 
وی ادامه داد: قیام حسینی در مقابل حکومت جبار اموی درس مقاومت و ایستادگی را به بشریت آموخت و راه نجات از ستم زورگویان و زیاده خواهی سلطه جویان را برای همه اعصار تبیین کرد. 
 
حجت‌الاسلام صانعی با اشاره به اینکه محورهای تعالی حماسه حسینی در منطق مقاومت و جهاد را باید در عدم سازش و تسلیم در برابر مستکبران عالم دنبال کرد افزود: باید آموخت که دشمن برای رسیدن به اهداف خود از هیچ خیانت و جنایتی فروگذاری نخواهد کرد و به هيچ اصل انسانی و الهی پایبند نخواهد بود. 
 
امام جمعه اشکذر بیان کرد: شباهت نمادهای کفر صهیونی و آمریکایی نسبت به یزید در صدر اسلام را باید در گزافه‌گویی، دروغ‌گویی، متهم‌سازی و تناقض‌گویی، ثروت‌اندوزی، فساد اخلاقی و تخریب طرف مقابل در شرایط جنگ شناختی دنبال‌ کرد.
 
وی ادامه داد: کسب بصیرت و آگاهی در نبرد آخرالزمانی و در مقابل نمادهای کفر و الحادگری می‌تواند کمک کند تا با تبعیت از ولی‌فقیه راه را گم نکنیم. 
 
حجت‌الاسلام صانعی با اشاره به روایت پیروزی در جنگ ١٢ روزه با اسرائیل و آمریکا بیان کرد: برای تحلیل راهبردی نسبت به اتفاقات این جنگ از ابتدا تا انتها باید اطلاعات و محاسبات دشمن و اقدامات و برآورد راهبردی آنها را در سه سطح مورد تحلیل و بررسی قرار داد.
 
وی ادامه داد: در سطح اطلاعات و محاسبات راهبری باید توجه داشت که دشمن با استفاده از گسل‌های قومیتی و فرهنگی سعی در آشوب داخلی داشت و همچنین با ضربه زدن به جبهه‌ مقاومت و راه‌اندازی جنگ ادراکی برای ایجاد دید منفی نسبت به مسئولان سعی داشت تا به نتیجه مطلوب خود که براندازی بود، هرچه سریعتر برسد.
 
حجت‌الاسلام صانعی افزود: اما در سطح اقدامات راهبری، دشمن سعی داشت با حمله به نیروهای نظامی، امنیتی و علمی و همچنین ایجاد اختلال در سامانه پدافندی و ايجاد ناامنی از طریق مزدوران داخلی موساد و زدن شهرهای موشکی و سایت‌های هسته‌ای به تسلیم ایران در پای میز مذاکره برسد، که نرسید. 
 
وی گفت: در سطح برآورد راهبری باید توجه داشت که نه قراردادن مردم در مقابل نظام و نه ایجاد جنگ سایبری و اختلال در پدافند و ترور مسئولان توانست دشمن را به برآوردهای اولیه و احمقانه‌اش برساند.
انتهای پیام
captcha