کد خبر: 4291378
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۶
سرپرست دانشگاه فرهنگیان یزد:

نماز عنصر هویت‌ساز دانشجومعلم است

محمدمهدی دهقانی اشکذری گفت: نماز، عنصر هویت‌ساز دانشجو معلم است و سعی می‌شود با ایجاد بسترهای فرهنگی و معرفتی، زمینه‌ حضور پررنگ‌تر نماز در زندگی دانشجویان را فراهم کنیم.

نشست مدیر ستاد اقامه نماز استان با سرپرست دانشگاه فرهنگیانبه گزارش ایکنا از یزد، حجت‌الاسلام سیداکبر موسوی، مدیر ستاد اقامه نماز استان یزد، امروز، هفتم تیرماه در نشست با محمدمهدی دهقانی اشکذری، سرپرست دانشگاه فرهنگیان یزد با اشاره به ترویج فرهنگ نورانی نماز در محیط دانشگاهی گفت: دانشجومعلمان امروز، معلمان فردای کشور هستند و اگر از امروز با عمق و حقیقت نماز انس بگیرند، قطعاً تأثیر این معرفت را به نسل‌های آینده منتقل خواهند کرد.
 
وی افزود: تلاش ما بر این است که با نگاه راهبردی، راهکارهایی عملی برای گسترش اقامه نماز از جمله طراحی دوره‌های آموزشی برای اساتید و کارکنان و دوره‌های ویژه‌ای همچون شیوه‌های دعوت به نماز برای دانشجو معلمان برگزار کنیم.
 
محمدمهدی دهقانی‌اشکذری، سرپرست دانشگاه فرهنگیان یزد نیز با تأکید بر اهمیت این فریضه الهی در محیط‌های علمی اظهار کرد: نماز، عنصر هویت‌ساز دانشجو معلم است و سعی داریم با ایجاد بسترهای فرهنگی و معرفتی، زمینه‌ حضور پررنگ‌تر نماز در زندگی دانشجویان را فراهم کنیم.
 
وی در خصوص برنامه‌های آتی دانشگاه گفت: برنامه‌ریزی برای اجرای دوره‌های معرفتی ضیافت اندیشه، فضاسازی مناسب نمازخانه‌ها و تجلیل از فعالان حوزه نماز برنامه‌هایی است که در دستورکار داریم.
 
یادآور می‌شود در پایان جلسه از فعالان برجسته حوزه نماز در دانشگاه با اهدای لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد و بر نقش تأثیرگذار آنان در احیای شعائر دینی در فضای علمی دانشگاه تأکید شد.
انتهای پیام
captcha