کد خبر: 4293602
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۴

۶ محفل قرآنی در یزد به یاد شهدای اقتدار برگزار می‌شود

رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد از برگزاری ۶ محفل قرآنی به یاد شهدای اقتدار در سطح استان خبر داد.

سید محمدرضا نجم‌الهدی، رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزدسید محمدرضا نجم‌الهدی، رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به برگزاری محافل قرآنی «به سوی فتح» در گلزار شهدای سراسر کشور گفت: همزمان با سراسر کشور و در راستای گرامی‌داشت مقام شامخ شهدای اقتدار، ۱۱۴ محفل قرآنی در ۱۱۴ شهرستان کشور برگزار می‌شود که در استان یزد نیز ۶ نقطه سطح استان میزبان این برنامه معنوی هستند.

وی با اشاره به اینکه این محافل با حضور مردم دوستدار ایران و جامعه قرآنی برگزار می‌شود افزود: این محفل عصر امروز از ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۹ همزمان با سراسر کشور در گلزار شهدای خلدبرین یزد برگزار می‌شود. 

نجم‌الهدی ادامه داد: همچنین محفل قرآنی بعد از نماز مغرب و عشا در آستان مقدس امامزاده جعفر علیه السلام یزد برنامه‌ریزی و با حضور قاریان ممتاز استان برگزار خواهد شد.

رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد برگزاری محفل قرآنی در حسینیه بزرگ خیرآباد همراه با مراسم یادواره شهدای خیر آباد بعد از نماز مغرب و عشا را از دیگر محافل قرآنی در این استان اعلام کرد و گفت: محفل قرآنی در رکن اباد میبد نیز بعد از نماز مغرب و عشا برپا خواهد شد.

نجم الهدی برگزاری محفل قرآنی در شهرستان اردکان ترک آباد و امامزاده عبدالله بافق را از دیگر برنامه‌ها در گرامیداشت یاد شهدای اقتدار برشمرد.

وی در پایان گفت: از عموم مردم علاقمند به ایران اسلامی همچنین جامعه قرآنی استان به ویژه مدیران مراکز اساتید مربیان و اعضای محافل قرآنی قران‌آموزان دعوت می‌شود در این برنامه‌ها شرکت کنند.

انتهای پیام
captcha