کد خبر: 4294309
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۴

زیارت‌اولی‌های یزدی با پویش «شوق زیارت» راهی کربلا می‌شوند

مدیرکل کمیته امداد استان یزد با اشاره به اجرای پویش «شوق زیارت» گفت: این پویش فرصت حضور در پیاده‌روی اربعین و زیارت کربلای معلی را برای مددجویان به‌ویژه زیارت‌اولی‌ها، فراهم می‌کند.

پویش «شوق زیارت»به گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی کمیته امداد یزد، قباد مبشری، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان یزد گفت: یکی از اقدامات کمیته امداد، ترویج فرهنگ و نهضت حسینی و ارتقای روحیه معنوی خانواده‌های تحت حمایت است. در همین راستا، در طول سال مددجویان را به سفرهای معنوی از جمله زیارت حرم مطهر امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س) اعزام می‌کنیم.

مبشری افزود: پویش «شوق زیارت» نیز با همین هدف و با محوریت اعزام مددجویان زیارت اولی به عتبات عالیات، به ویژه در ایام اربعین حسینی، اجرا می‌شود. این سفرها نه تنها به ترویج فرهنگ غنی اهل بیت(ع) و تقویت باورهای دینی کمک می‌کند، بلکه در ایام اربعین، بُعد سیاسی مهمی نیز پیدا می‌کند. حضور پرشور در بزرگترین تجمع مردمی جهان، گامی مؤثر در تقویت همبستگی جهان اسلام و روشنگری سیاسی در برابر توطئه‌های دشمنان خواهد بود.

مدیرکل کمیته امداد استان یزد با تأکید بر نقش پر رنگ مشارکت‌های مردمی در اجرای این برنامه‌ها اظهار کرد: تمامی این اقدامات به طور کامل با حمایت و مشارکت بی‌بدیل مردم نیکوکار انجام می‌شود.

وی از همشهریان خیراندیش دعوت کرد تا با یاری رساندن در این پویش، در تحقق آرزوی کسانی که در حسرت زیارت مانده‌اند، سهیم باشند و افزود: نیکوکاران یزدی می‌توانند برای شرکت در این امر خیر و کمک به اعزام مددجویان به کربلای معلی، کمک‌های نقدی خود را از طریق شماره‌گیری کد دستوری #035*8877* یا شماره کارت 6037998136777777 واریز کنند.

مبشری بیان کرد: این پویش فرصتی مغتنم برای تمامی ارادتمندان اهل بیت(ع) است تا با همدلی و همیاری، دل‌های مشتاق مددجویان را به سوی کربلای عشق روانه سازند.

انتهای پیام
captcha