به گزارش ایکنا به نقل از دفتر امام جمعه یزد، آیتالله محمدرضا ناصری، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد، امروز، 25 تیرماه در دیدار با حجتالاسلام والمسلمین محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: در جریان جنگ تحمیلی اخیر، دستاوردهای ارزشمندی برای کشور بهدست آمد که مهمترین آنها، تحقق وحدت و یکپارچگی مثالزدنی میان آحاد ملت ایران بود.
وی افزود: این وحدت و یکپارچگی و حضور گسترده مردم، تحت زعامت و هدایتهای داهیانه مقام معظم رهبری و در سایه ولایت، تجلی یافت.
امام جمعه یزد بر حفظ انسجام ملی تأکید کرد و افزود: اکنون توجه جدی به حفظ و تقویت این وحدت و انسجام ملی، بهعنوان سرمایهای گرانبها و رمز موفقیتهای آینده، ضرورت دارد. بر همین اساس، برنامهریزیهای مستمر و اهتمام همگانی برای استمرار این همدلی، باید در صدر اولویتها قرار گیرد.
وی گفت: مقام معظم رهبری در سطح جهانی، نه تنها بهعنوان رهبر و مرجع عالیقدر شیعیان بلکه بهعنوان عالمی فرهیخته و اندیشمندی برجسته در جهان اسلام شناخته میشوند. بر همین اساس، هیچ دشمنی نباید کوچکترین جسارتی به این ساحت مقدس روا دارد و جبهه مؤمنین با هوشیاری کامل از حرمت و جایگاه رهبری صیانت خواهند کرد.
نماینده ولی فقیه در استان یزد بیان کرد: جنایات و اقدامات تجاوزکارانه رژیم اشغالگر قدس متوجه اسلام و تمام مسلمانان است و در مقاطع مختلف، اهل سنت و شیعیان هدف این دشمنی قرار گرفتهاند. بنابراین، وحدت و همبستگی همه مسلمانان در مقابل دشمنان اسلام یک ضرورت راهبردی و حیاتی بهشمار میرود.
وی با اشاره به اهمیت توجه به نسل جوان تصریح کرد: نسل جوان کشور، سرمایهای بیبدیل و آیندهساز نظام اسلامی است که بیش از هر زمان دیگر به آن نیازمندیم و ضرورت دارد برنامهریزیهای هدفمند و کارآمد جهت جذب و ارتباط مؤثر با نسل جوان در اولویت قرار گیرد.
آیتالله ناصری ادامه داد: در این میان، مدارس بهعنوان مناسبترین و اصلیترین بستر ایجاد ارتباط و تعامل با نوجوانان و جوانان، نقش کلیدی دارند و باید در محور برنامهریزیهای تربیتی و فرهنگی قرار گیرند.
وی گفت: تقویت مدارس، تضمینکننده تعالی و پیشرفت جامعه در تمامی ابعاد خواهد بود، بنابراین توجه ویژه به تربیت صحیح دانشآموزان و اهتمام جدی نسبت به رشد و پرورش نسل آیندهساز باید در صدر اولویتهای برنامهریزی مسئولان آموزشی قرار گیرد.
امام جمعه یزد اظهار کرد: دشمن از سالیان گذشته سه اصل بنیادین و مهم «تدین، تفکر و تعقل» را هدف قرار داده است، «تدین» که ریشه در پیوند با ارزشهای خدایی و الهی دارد؛ «تفکر» که متأسفانه جای آن در بخشی از دروس و برنامههای آموزشی ما خالی یا کمرنگ است؛ و «تعقل» تشخیص و بصیرتی که باید جهت تمیز حق از باطل به آن مجهز شوند.
آیتالله ناصری گفت: بر این اساس، لازم است در مدارس کشور به تقویت این سه محور اساسی یعنی تقویت دینداری، ارتقای قدرت تفکر و افزایش توان تشخیص صحیح در میان دانشآموزان توجه جدی مبذول شود تا نسل آینده از گزند جریانات انحرافی و آسیب های فرهنگی و اجتماعی، مصون بماند.
انتهای پیام