به گزارش ایکنا از یزد، آیتالله سید محمدکاظم مدرسی، امام جمعه بخش مرکزی یزد، 3 مردادماه در خطبههای نماز جمعه این هفته با اشاره به اهمیت تقوا گفت: در قرآن اشاره شده که همواره خداوند با انسانهای باتقواست و جنگ خندق یکی از مواردی است که بهعنوان بزرگترین و سختترین حادثه برای مسلمانان در صدر اسلام یاد شده و امتحانی عظیم برای امت آن روز اسلام بود.
وی افزود: جنگ خندق باعث شد که مسلمانان مورد امتحانی سخت قرار گیرند؛ در این جنگ منافقان و یهودیان در برابر مسلمانان قرار داشتند و تلاش داشتند تا ریشه اسلام را بخشکانند اما مسلمانان با اراده و ایمان قوی خود روسفید شدند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرارسیدن سالروز اولین اقامه نماز جمعه پس از پیروزی انقلاب اسلامی تصریح کرد: ۵ مردادماه سالروز اقامه اولین نماز جمعه پس از پیروزی انقلاب اسلامی به فرمان امام خمینی(ره) در تهران توسط مرحوم آیت الله طالقانی است؛ تقویت روحیه اخوت و برادری، تشکیل نیروهای اسلام و مسلمانان بر محور عبادت و نماز، رشد فکری و سیاسی مسلمانان، تقویت روحیه جمعی، مرکزیت بسیج مردمی بر عرصههای مورد نیاز از جمله آثار و برکات نماز جمعه است.
مدرسی با اشاره به بدعهدی یهود و آمادهباش ملت ایران گفت: پایگاههای نماز جمعه در کشور باید به سه امر مهم امداد و نجات، درمان و معیشت و کمکرسانی به مردم و اسکان تقویت شوند و آموزشهای لازم را در این زمینهها ببینند.
وی افزود: اتفاقات تکاندهنده در غزه و قساوت قلب صهیونیستها یک تابلو مقابل چشم بشریت برای همگان بهویژه جامعه اسلامی، دولتمردان سایر کشورها، مدعیان حقوق بشر، جامعه جهانی و جوامع بینالمللی و آحاد مردم در سراسر جهان است و وظیفه تمام مردم در سراسر جهان است که صدای مظلوم را فریاد بزنند، همچنین در زمینه کمکرسانی به مردم غزه و لبنان باید مطالبهگری شود.
امام جمعه بخش مرکزی یزد با اشاره به مسئله قطعی برق ادامه داد: گرچه میدانیم باید تدابیر کلانتری صورت میگرفت، اما در زمان دولت شهید رئیسی هر چند در برق صنعتی محدودیتهایی وجود داشت اما اکنون در سایر بخشها هم در حوزه برق محدودیت وجود دارد؛ بنابراین میتوان از دیدگاه مدیران سابق هم در این امر استفاده کرد.
وی افزود: بازار و بنیه امنیتی کشور در ابعاد مختلف باید تقویت شود و ملاک کار در رأس دولت و مجلس و قوه قضائیه باید رضایت مردم باشد.
مدرسی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مسئله مذاکرات بیان کرد: مذاکرات باید هماهنگ با میدان باشد و همانگونه که در میدان ما با دست برتر وارد میدان شدیم و عزت جامعه اسلامی کاملاً مشهود بود، در رابطه با مذاکرات در قالب عزت، حکمت و مصلحت باید کاملاً این سه عنصر درنظر گرفته شود و مسئولان مربوطه باید توجه داشته باشند که هیچگونه ایهامی از ضعف نباید در مذاکرات صورت گیرد.
انتهای پیام