کد خبر: 4297803
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۴

رقابت 300 یزدی در جشنواره قرآن و نماز فرزندان کارکنان وزارت نیرو

دبیر فرهنگی صنعت آب و برق استان یزد با اشاره به برگزاری مرحله استانی هجدهمین جشنواره قرآن و نماز ویژه فرزندان کارکنان وزارت نیرو از رقابت حدود 300 نفر در این مرحله خبر داد.

جشنواره قرآن و نماز فرزندان کارکنان وزارت نیروضیا زینی، دبیر فرهنگی صنعت آب و برق استان یزد در گفت‌وگو با ایکنا گفت: هجدهمین جشنواره قرآن و نماز ویژه فرزندان دختر و پسر کارکنان وزارت نیرو با حضور شرکت‌کنندگان در دو مقطع و در دو رده سنی شامل دوره ابتدایی (پایه‌های پنجم و ششم) و دوره متوسطه (پایه‌های هفتم تا دوازدهم) برگزار می‌شود.
 
وی از رقابت حدود 300 نفر در این مرحله خبر داد و افزود: شرکت‌کنندگان در رشته‌های قرائت تحقیق، ترتیل، اذان، حفظ موضوعی، مفاهیم قرآن، معارف نماز و نهج‌البلاغه به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.
 
زینی هدف از برگزاری این جشنواره را تقویت روحیه معنوی، انس با قرآن و نماز و ترویج آموزه‌های دینی در بین فرزندان خانواده بزرگ وزارت نیرو عنوان کرد و ادامه داد: برگزیدگان مرحله استانی به مرحله کشوری این مسابقات که در شهریورماه برگزار می‌شود، راه خواهند یافت. 
 
دبیر فرهنگی صنعت آب و برق استان یزد ضمن دعوت از خانواده‌ها برای همراهی و تشویق فرزندانشان، ابراز امیدواری کرد که این رویداد فرهنگی زمینه‌ساز پرورش نسل متعهد، قرآنی و اهل بصیرت در صنعت آب و برق باشد.
 
یادآور می‌شود این مسابقات، فردا، 12 مردادماه در سالن شهید عباسپور شرکت برق منطقه‌ای استان واقع در بلوار دانشجو برگزار می‌شود.
انتهای پیام
captcha