کد خبر: 4300660
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۷

یزد شنبه اول شهریورماه تعطیل شد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد از تعطیلی همه ادارات و نهادهای دولتی این استان در روز شنبه، اول شهریور خبر داد و گفت: این تعطیلی شامل دستگاه‌های امدادی، درمانی، انتظامی و خدمات‌رسان نمی‌شود.  

محمدعلی شاه‌حسینی، معاون استاندار یزدبه گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی استانداری یزد، محمدعلی شاه‌حسینی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد گفت: بر اساس درخواست وزارت نیرو و مصوبات کارگروه مدیریت انرژی استان و به منظور کاهش مصرف برق و مدیریت بهینه منابع در ساعات اوج بار شبکه،  همه ادارات، سازمان‌ها و نهادهای دولتی استان یزد در روز شنبه اول شهریور تعطیل خواهند بود.  

شاه‌حسینی افزود: این تعطیلی شامل واحدهای عملیاتی دستگاه‌های امدادی، مراکز درمانی و بهداشتی، نیروهای انتظامی و بخش‌های خدمات‌رسان نخواهد شد.  

وی در خصوص ساعت اداری در آغاز شهریور ماه گفت: بر این اساس ساعات اداری از ساعت ۶ تا ۱۳ خواهد بود.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد تصریح کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی استان موظف هستند نسبت به خاموش‌کردن سیستم‌های سرمایشی و سایر تجهیزات برقی غیرضروری اقدام کنند.  

وی از شهروندان یزدی خواست با رعایت حداکثر صرفه‌جویی در مصرف برق، در پایداری شبکه‌های توزیع انرژی استان نقش‌آفرینی کنند.  

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد تأکید کرد: این تصمیم با هدف مدیریت بهینه منابع و جلوگیری از بروز اختلال در شبکه‌ برق استان اتخاذ شده و همکاری همه دستگاه‌ها در این زمینه ضروری است.

انتهای پیام
captcha